• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

19.10.2019

17:38

BORA ČORBA nije oboleo od raka (ISPRAVKA)

Estrada

BORA ČORBA nije oboleo od raka (ISPRAVKA)

Podeli vest

Informacija o navodnoj bolesti Bore Đorđevića, koja je potekla iz lista “Svet”, demantovana je od strane pjevača dva dana nakon objave

Na zvaničnoj Facebook stranici benda “Riblja čorba” 20.10.2019. godine objavljen je dematij u vidu statusa koji potpisuje Đorđević.

 "Riblja Čorba nije otkazala svoje nastupe niti će otkazati nijedan nastup.  U Minhenu sviramo 7.12., a u pripremi je regionalna turneja i američka, gde se se uveliko zakazuju termini. (...) Navodi da sam tesko bolestan su dezinformacija, sto se moglo videti i potvrđuje više nego uspešna letnja turneja (...)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duško

pre 4 godine

Ispisniče, breboli pa da još dugo pevaš svim generacijama.

Ivana

pre 4 godine

Znao sam da nešto nije u redu kad je pevao na sns skupu.

Klisaric mladji

pre 4 godine

Moj druze iz Isusa drzi se tvoj drug iz Ateljea 212 je sa tibom .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija