• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

22.10.2019

15:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU? Era Ojdanić ima 30 godina mlađeg DEČKA, kupio mu i STAN? A evo kako su se upoznali!

Estrada

GEJ AFERA TRESE ESTRADU? Era Ojdanić ima 30 godina mlađeg DEČKA, kupio mu i STAN? A evo kako su se upoznali!

Podeli vest

Folker Era Ojdanić poznat je po svojim otvorenim ljubavnim aferama i zavođenju maloletnica, čime se i sam više puta hvalio. Međutim, poslednjih dana, domaći mediji pišu da je folk pevač navodno u vezi sa trideset godina mlađim momkom, kome je kupio i stan, kako bi mogli da se viđaju u privatnosti

- Erina veza sa tim momkom počela je pre nešto manje od tri godine. Upoznali su se na jednoj proslavi van grada, kada mu je Era prišao i započeo neobavezan razgovor. Mladiću ni na kraj pameti nije palo da Ojdanić ima takve sklonosti, ali kada ga je u razgovoru pitao za broj telefona, sve mu je bilo jasno - kaže izvor za "Alo" i otkriva kako je počelo njihovo druženje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U MALENOJ KRCMI SEDIM SAM ZA STOLOM U MUSLIMA KAO DASAM STOBOM.

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Sep 8, 2019 at 2:24am PDT

- Počeli su da se viđaju u nekom udaljenom motelu kako ih niko ne bi video. Na početku su samo spavali zajedno, ali kada se folker zaljubio, njih dvojica su počeli češće da se viđaju. Posle manje od tri godine odnosa, ljubavniku je kupio stan od 45 kvadrata - dodaje isti izvor.

- Taj momak je iskoristio Erinu opsednutost njime, ali i strah da će otići, i obrlatio ga pričom da je nezadovoljan time što se viđaju po manjim mestima i selima, te da je vreme da imaju stan u kojem će se viđati. Rekao mu je da ga voli, ali da mu ne pada na pamet da najbolje godine troši na vezu sa čovekom koji je u osmoj deceniji jer će ostati na ulici ako nešto krene zlu. Ljubavnik je na nekoliko nedeja prestao da mu se javlja da bi ga omekšao, posle čega je Era odlučio da mu kupi stan i tako ga zadrži - kaže izvor blizak folkeru i ističe da su Ojdanićevi najbliži bili šokirani saznanjem da je ljubavniku kupio stan, pored dvoje dece koje ima.

Era Ojdanić ipak negira ovakve tvrdnje, i u svom stilu kaže da su sve obične budalaštine.

FOLKER, LEPOTICA I DEDA NAPRAVILI HAOS NA SABORU TRUBAČA! Era: Ljubio sam Milijanu dok Milojko nije gledao!

- Drago mi je kad čujem da sam toliko bogat čovek da ljubavnicama i ljubavnicima kupujem nekretnine. Stanove i lokale kupujem da imaju moja deca, ne tuđa. Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga opalim. Zna se da ja volim žene, a ako se posle svih ovih godina ne zna, neko ima ozbiljan problem s procenjivanjem - kaže Era za "Alo".

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Džiberu se smučile mlade pi*ke,pa prešao na mlade bulje,ko veli valja se biliži se kraj.Estradni smradovi,ko zna šta sve rade.

misa

pre 4 godine

Auuu nista novo...! Bora Drljaca ga "kresao" godinama..

Pera Bandera

pre 4 godine

Hoće Era da glumi švalera, puče bruka od malog pauka! Mali pauk mrežu mu pocep`o, pa se Era baš oseća lepo! Deda Era napustio žene, sad mu srce za muškima vene! Stari pauk, stari pauk veliku je mrežu pleo, sad u stanu povelikom paučić je mali seo! Nemoj, Ero,da si škrtac i da žališ para, nekad švaler ti si bio, sad p*derčina stara!!!

Goran

pre 4 godine

Koga interesuje taj pedifil. Pustite ga nek crkne u svojim glupostima. I ovo pišete bezveze

miodrag

pre 4 godine

Pa kad nam je predsednik peder .a premijerka lezbos što ne bi i seljak iz Meljak

Djoka Kurtonic

pre 4 godine

Era je peder ali to danas izgleda vise i nije sramota ko zna ko je jos sve.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija