• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2019

15:09

MUVA JE OŽENJENI PEVAČ! Prija strahuje da je Filip NE OSTAVI - Mnogo ga volim, ne želim da ostanem bez njega!

Estrada

MUVA JE OŽENJENI PEVAČ! Prija strahuje da je Filip NE OSTAVI - Mnogo ga volim, ne želim da ostanem bez njega!

Podeli vest

Brenina snajka želi proširenje porodice sa suprugom

Pevačica Aleksandra Prijović priznala je da joj se udvarao oženjeni pevač, ali nije želela da otkrije njegovo ime da mu ne bi uništila brak.

EVO KO ĆE BITI KUMOVI! Venčanje Veljka i Bogdane je za MESEC dana, a ovo su NOVI DETALJI

- Istina je da me je muvao oženjeni kolega, ali to je bilo davno, pre nekoliko godina, kada nisam bila sa Filipom. Ne bih otkrivala o kom pevaču se radi, to je sada iza mene - rekla je snajka Lepe Brene i dodala...

Foto: Instagram printscreen/aleksandra__official

 

- Plašim se da me Filip ne ostavi! Svako ima strah da ne ostane bez onog koga voli. Ne sumnjam u njega, ne mislim da me vara, ali nikad se ne zna šta u životu može da te zadesi... Volim ga i naravno da ne bih želela da ostanem bez njega.

OŽENIO SE NATAŠIN BIVŠI! Napravio tajno venčanje u Beogradu - supruga je već u DRUGOM STANJU! (FOTO)

Aleksandra je sigurna da je Filip čovek njenog života, pa sa njim planira veliku porodicu.

- I Filip i ja želimo još jednu bebu, ali nećemo mnogo žuriti, jer je sin Aleksandar još mali.

Foto: Public

 

Pevačica kaže da će ovu godinu pamtiti po rođenju sina, ali i po smrti dede, sa kojim je bila veoma bliska.

DARKO LAZIĆ SE ŽENI! Pevač otkrio kada će biti SVADBA i odbrusio zlim jezicima: Nema ništa od POMIRENJA SA ANOM!

- Najteži trenutak u mom životu desio se pre nekoliko meseci, kada sam izgubila deku. Zbog toga sam bila pod lekovima za smirenje - ispričala je Prija.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra__official

 

Nudili joj pare za seks

I Aleksandra Prijović je dobijala nepristojne ponude! Niko nije imao smelosti da pevačici lično ponudi novac za seks, već su to činili preko drugih ljudi.

- Niko mi nije direktno nudio novac da bih bila sa njim, ali je tačno da su takve priče dolazile do mene - rekla je Prija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija