• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2019

13:30

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD TRIPIĆKE: "Potresla si nas i protresla, kao što si to radila svojim britkim perom..."

Estrada

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD TRIPIĆKE: "Potresla si nas i protresla, kao što si to radila svojim britkim perom..."

Podeli vest

Poslednji pozdravi

Naša poznata novinarka Dragana Tripić, izvršila je samoubistvo u stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

POZNATA NOVINARKA DRAGANA TRIPIĆ PRONAĐENA MRTVA u stanu u Mirijevu, najverovatnije izvršila samoubistvo

Telo 58-godišnje Dragane, koja se obesila, pronašla je njena ćerka, a kako saznajemo, novinarka je bila depresivna zbog posla i kredita.

Foto: printscreen

 

Ova vest je, bez sumnje, potresla mnoge, a kolege i njeni bliski prijatelji podelili su Tripićkinu fotografiju uz poruku oproštaja.

BILA JE U ŽIRIJU TAKMIČENJA ZVEZDE GRANDA Novinarku Draganu Tripić koja je nađena mrtva u stanu pamtićemo po ovome

Takođe novinarka, Vesna Milanović, iznad Draganine slike napisale je Besmrtnu pesmu Mike Antića i dodala slomljeno srce.

 

 

Voditeljka Dušica Jakovljević podelila je njihov zajednički selfi i zahvalila se svojoj prijateljicu na svemu što je činila za nju,

- Hvala ti za svaku reč podrške, za svaki kompliment, za svaki savet i osmeh! I ovim si nam dala temu za razmišljanje, da li se iza, naizgled, jasnog stava "jakih" žena kriju krhke duše? Jedno je sigurno - potresla si nas i protresla, kao što si to radila svojim britkim perom... Počivaj u miru - napisala je Jakovljevićeva.

 

 

Drhtavim glasom i sa velikom tugom, majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, kaže da ju je vest o smrti novinarke neizmerno pogodila. Njih dve su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. 

- Malopre sam pročitala vest i šokirala sam se. Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinila to što jeste. Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj, ali sada je kasno - ispričala je Novakova majka za "Pink.rs".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17