• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

25.10.2019

08:01

OTKRIVAMO RAZLOG RASKIDA ANE SEVIĆ I BIZNISMENA! Nije kriv Darko Lazić, evo šta se STVARNO DESILO!

Estrada

OTKRIVAMO RAZLOG RASKIDA ANE SEVIĆ I BIZNISMENA! Nije kriv Darko Lazić, evo šta se STVARNO DESILO!

Podeli vest

Ana Sević raskinula je s Danijelom Nedeljkovićem jer on nije želeo brak, bar ne u skorije vreme. Izvor blizak pevačici kaže da je ona očekivala da će je biznismen zaprositi za rođendan, ali pošto on to nije učinio, rastali su se

Popularna pevačica i njen dečko rešili su da stave tačku na svoju dvogodišnju vezu jer nemaju iste poglede na budućnost. Kako kaže izvor, Sevićeva je bila inicijator raskida.

 

 

- Ana je želela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dve godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u poslednje vreme ona mu je nagoveštavala da bi to volela. Želja joj je bila da je veri za njen 34. rođendan i to je očekivala, a kada je shvatila da on to ne želi, nije joj bilo svejedno. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo - kaže izvor blizak pevačici.

Kako kaže, Sevićevu je posebno pogodilo kada je saznala da će se njen bivši suprug Darko Lazić uskoro oženiti Marinom Gagić.

 

 

- Da se razumemo, Ana nema nikakve emocije prema Darku, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da se on verio s Marinom, a u vezi su kraće nego ona i Danijel. Nedeljković je pokazivao ljubomoru prema Darku, iako Sevićka nikada nije davala povoda za to, uvek mu je stavljala do znanja da komunicira s njim zbog ćerkice. Ana se ponadala da će upravo to što se Darko ženi na proleće Danijela da navede da je zaprosi i da se venčaju sledeće godine, ali od toga nema ništa - kaže izvor i dodaje da njeno okruženje veruje da će se njih dvoje pomiriti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sutra najavljuju kisu ali ja prkosim letnjim fotkama!!! ????☀️??⚡️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 9, 2019 at 2:46pm PDT

 

- Pomirenje nije isključeno jer je to bila velika ljubav i sigurno se i dalje vole. Ukoliko on shvati da ipak želi da s Anom provede život i da prošire porodicu, sasvim je moguće da se pomire. Mi smo svi za to, ali Ana ne odustaje od svojih želja - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Kao da je teško pogoditi zašto hoće i traži da se venčaju - za par godina, nakon raskida i kraja ljubavi nema ništa od alimentacije i debele apanaže ako nisu bili venčani a takvi likovi vrlo retko ostaju uz jednu žensku do kraja života. Od Lazića je već izvukla dosta, treba se obezbediti do kraja života, nije valjda luda da peva dok je živa ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija