• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

27.10.2019

23:32

LEPO MU BEZ NATE, ALI KRIZA... Luka Lazukić šeta novu devojku! Kad Bekvalčevoj uplati alimentaciju, novu dragu može da odvede samo na sok!

Estrada

LEPO MU BEZ NATE, ALI KRIZA... Luka Lazukić šeta novu devojku! Kad Bekvalčevoj uplati alimentaciju, novu dragu može da odvede samo na sok!

Podeli vest

Luka Lazukić je na ročištu s Natašom Bekvalac prijavio primanja od 27.000 dinara, pa mu je određena mu alimentacija od 13.000, što znači da mu je ostalo samo 14.000 dinara

Već je poznato da on ima novu devojku, Slađanu Ivanišević, sa kojom uživa u ljubavi. Međutim, IT stručnjak sada neće imati dovoljno novca za svoju novu dragu.

On se prošle nedelje razveo od pevačice Nataše Bekvalac, a iz suda je izašao namrgođen. Ne zbog toga što više nije u braku, nego što je ostao kratkih rukava. On je, prema tvrdnjama izvora, pred sudom prijavio primanja od 27.000 dinara, a sudija mu je odredio alimentaciju od 13.000. Prostom računicom dolazi se do podatka da mu na mesečnom nivou ostaje samo 14.000 dinara, što je oko 120 evra. Da li je to njemu i novosadskoj plesačici dovoljno, znaju samo oni, ali ako se to zanemari, može se reći da njima ljubav cveta.

OSEĆAM SE SREĆNO! Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su se juče ZVANIČNO RAZVELI, a evo kome je pripalo starateljstvo nad Katjom i kolika će biti ALIMENTACIJA!

Oni se skoro i ne razdvajaju, Slađa je često u Beogradu kod dečka i više se ne kriju, već šetaju gradom držeći se za ruke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija