• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

31.10.2019

15:41

SE*S-INTERVJU, GOCA TRŽAN OTKRILA: Za 24 sata vodila sam ljubav 12 puta, ali ne sa Rašom!

Estrada

SE*S-INTERVJU, GOCA TRŽAN OTKRILA: Za 24 sata vodila sam ljubav 12 puta, ali ne sa Rašom!

Podeli vest

Taj moj bivši je sada stariji čovek, ne verujem da bi danas mogao toliko da izdrži * Ženama je dovoljan i p*nis od 10 centimetara ili samo prst ako partner radi ono što nam prija, priča Goca Tržan

Goca Tržan (45) kaže da je vodila ljubav čak 12 puta za jedan dan! Pop zvezda otkriva da je ovaj rekord postigla pre nego što se udala za 14 godina mlađeg muzičara Rašu Novakovića. Pevačica za Informer priča i koliko joj je veličina polnog organa bitna, zašto je s bivšim momcima glumila org*zam, da li je strast presudna za dobar brak....

Koliko puta si najviše imala se*s za jedan dan?

- Nisam baš brojala, ali mislim da sam imala 12 puta za 24 sata. Naravno, to je bilo kad sam bila mlađa, pre Raše.

Foto: Printscreen You Tube

Znači, tvoj partner je mogao da vodi ljubav na svaka dva sata.

- Taj moj bivši je sada stariji čovek. Ne verujem da bi danas mogao toliko da izdrži.

Da li je ženama važna veličina muškog polnog organa?

- Ma nama je dovoljan i prst ako partner radi ono što nam prija. P*nis može da ima 10 ili 13 centimetara, što je prosek na Balkanu. Ali muškarcima to nije dovoljno! Stalno misle da im je manji nego što zaslužuju. 

Foto: Printscreen You Tube

Statistika pokazuje da 60 odsto žena tokom se*sa nije doživelo org*zam. Da li si ga ti nekad odglumila?

- To sam radila da bih udovoljila partneru, da bi se on osećao bolje. Grešila sam, ne treba ih zavaravati! Muškarci misle da su fantastični ljubavnici jer žene vriskaju tokom se*sa. Momci, život nije p*rno-film!

Da li bi to opet učinila?

- Ne! Žene su u Srbiji naučene da moraju da ugode muškarcu. Vekovima je vladalo mišljenje da on treba da se popne na nju, obavi šta ima, okrene se i zaspi. To je necivilizovano i prostački. Seks nije samo prost produžetak vrste. U suprotnom nam Bog ne bi dao org*zam. Savetujem devojkama da prekinu se*s na pola ako im ne prija i kažu: "Ćao, nije mi lepo." 

Foto: Printscreen You Tube

Kad si sve ovo shvatila? 

- Tek sa 30 godina sam postala svesna šta želim u se*su. Do tada sam bila kao ćurka u magli.

Mnogi bračni partneri priznaju da mesecima nemaju se*s. Da li se strast između Raše i tebe gasi?

- Nije mi normalno da parovi nemaju se*s. Rekla sam Raši: "Ako nam se ugasi strast, rastajemo se!" Ne bih živela s nekim a da nismo intimni.

 

 

Šutnula bih impotentnog muškarca

Da li si imala impotentnog dečka?

- Nikada. Kad bi mi se to desilo, zamolila bih ga da sam reši problem. Nemam ja vremena da se bavim time. Imam 45 godina i pitanje je koliko ću još biti sek*ualno i reproduktivno zdrava. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija