• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.11.2019

21:47

MUSLIMOVIĆ ČEKA DETE SA MALOLETNICOM?! Oglasio se pevač... BOG JE NAJVEĆI SUD!

Estrada

MUSLIMOVIĆ ČEKA DETE SA MALOLETNICOM?! Oglasio se pevač... BOG JE NAJVEĆI SUD!

Podeli vest

Sin pevača Halida Muslimovića, Enis u januaru sledeće godine postaće otac, a kako se spekuliše on je napravio dete sedamanestogodišnjoj M. A. iz Banjaluke. Inače, njih dvoje već neko vreme su u vezi, a odnedavno žive zajedno

Takođe, kako izvor navodi, Enisova lepša polovina trenutno ide u školu, a zbog toga što je u drugom stanju moraće da prekine sa nastavom. Halidov naslednik je pre veze sa maloletnicom, imao romansu sa devojkom koju je nakon osam godina zabavljanja planirao da oženi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thug life ? #thuglife

Објава коју дели Enis Muslimovic (@enismuslimovic) дана 24. Авг 2018. у 6:31 PDT

 

- Enis se osam godina zabavljao sa jednom devojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta devojčica još ide u srednju školu, ali verovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda - kaže izvor.

Novinari su nakon ovih saznanja kontaktirali Halida Muslimovića. Pevač koji je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, otkrio je da je istina da uskoro postaje deda.

NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI! Nikolija Jovanović DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ! O njenoj frizuri SVI PRIČAJU! (FOTO/VIDEO)

- Posle kiše sunce, oko mene i u meni sve je lepo. Ja sam u onom ružnom svetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi Bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo... Hvala na čestitki - glase Halidove reči.

Takođe, portali u Bosni navodili su da Enis Muslimović i maloletna M. A. još neće praviti svadbu, da popularni pevač i njegova supruga podržavaju ovu vezu, kao i da nasledniku i budućoj snaji pomažu oko renoviranja novog doma gde će maloletnica i Muslimović živeti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija