• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

11.11.2019

23:30

ANABELA ŽELELA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Majka me je POKVARILA kao osobu, puderom sam krila MODRICE OD BATINA...

Estrada

ANABELA ŽELELA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Majka me je POKVARILA kao osobu, puderom sam krila MODRICE OD BATINA...

Podeli vest

Pevačica Anabela Bukva pristala je da se podvrgne Blic poligrafu i otkrije potresne detalje iz svog turbuletnog života. Jedno od prvih pitanja odnosilo se na njenu prvu, nikada prežaljenu ljubav, koja se nažalost tragično završila...

Na pitanje da li je želela da sebi oduzmete život kada je preminuo njen prvi dečko Nikola, Anabela je odgovorila:

- Nisam nikada pokušala da oduzmem sebi život, ali sam poželela tada, da. To je nešto što mogu da nazovem možda mojom smrću - bila je iskrena pevačica.

(ŠOK VIDEO) SRBIJU ŠOKIRALA SCENA SEKSA! Glumac Aleksej (19) u eksplicitnoj sceni sa 30 godina starijom koleginicom!

Anabela se osvrnula i na svoj odnos s majkom.

* Da li je najteži period u vašem životu bio onaj kada ste odrastali bez majke?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 15. Окт 2019. у 11:52 PDT

 

- Ne. Ona jeste otišla iz naše kuće, preselila se sa drugim suprugom da živi, ali tu je svakodnevno bila, obilazila me je i trudila se da bude najbolja majka na svetu. Mislim da je to danas ostavilo na meni traga kao na ženi i mislim da je to, onako, nešto što me je pokvarilo kao osobu - odgovorila je pevačica.

MILJANA MI SE GADI, A NAŠE DETE NE MOGU DA PREŽALIM! Bojan Tomović otvorio dušu nakon pokušaja samoubistva!

Pitanje na koje je slagala odnosilo se na fizičko zlostavljanje koje je trpela tokom braka s Gagijem Đoganijem. Na kraju ispitivanja, ipak je rešila da prizna sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 24. Окт 2019. у 1:43 PDT

 

* Da li ste nekada krili modrice od batina zbog dece?

- Okej, eto, jesam... Krila sam modrice. Ali, Luna je već bila velika i sama ih je videla kroz debeli sloj pudera koji je bio namenjen za masku u pozorištu.

(FOTO) GOCA TRŽAN OBUKLA CRNINU i pozirala na groblju! Komentari samo pljušte!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Svako ima svoje želje i prohteve pa i ona,a pogotovo kad ne znaš šta želiš od života.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija