• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

12.11.2019

21:26

EKSKLUZIVNE PAPARACO FOTKE! Sloba vara Daru! PEVAČ NAPOKON USLIKAN SA DEVOJKOM!

Estrada

EKSKLUZIVNE PAPARACO FOTKE! Sloba vara Daru! PEVAČ NAPOKON USLIKAN SA DEVOJKOM!

Podeli vest

Radanović u javnosti prošetao novu zgodnu cicu, iako se već neko vreme tajno viđa sa Darom Bubamarom

Sloba Radanović uspeva da se u isto vreme viđa sa više žena, pa su ga bliski prijatelji prozvali "mađioničar". Dok se popularni pevač tajno sastaje sa Darom Bubamarom, u javnosti se pojavljuje ruku podruku sa atraktivnom brinetom (?!)

Držala se po strani

Radanović je preksinoć novu izabranicu odveo u pozorište da gledaju predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život" Dragana Marinkovića Mace u beogradskoj Akademiji 28, a naš paparaco uspeo je da napravi ekskluzivne fotografije.

- Sloba je sa devojkom stigao u pozorište među poslednjima i smestili su se u prvi red. Sve oči su bile uprte u njih i mnogi su prokomentarisali da su baš lep par. Nisu razmenjivali nikakve nežnosti, ali je bilo više nego očigledno da je to među njima više od prijateljstva - priča za Informer izvor koji se zatekao na predstavi i nastavlja:

Foto: Informer DN

- Kada se završila predstava, nekoliko klinaca je prišlo Slobi da se fotografiše. Svima im je izašao u susret, a devojka se za sve to vreme držala po strani. Ubrzo potom su se zajedno uputili prema izlazu i napustili zgradu pozorišta.

 

SLOBU RADANOVIĆA pred vratima strana DOČEKALA KUTIJA! Pevač se prepao, a unutra je bio...

 

Naš sagovornik dodaje da su golupčići bili potpuno u šoku kada su ispred Akademije 28 spazili Informervog paparaca.

Foto: Informer DN

Oduševljen predstavom

Sloba Radanović je otišao sa Macine nove predstave prepun utisaka.

"Ko ovo propusti, nije normalan. Stomak me je zaboleo od smejanja. Ne pamtim kada sam se ovako smejao" - napisao je pevač na Instagramu.

- Sloba se skamenio, a devojka je počela da beži koliko je noge nose! Rekao bih da joj je baš bila frka da ne budu uslikani zajedno. Mada, s druge strane, došli su kao par na javno mesto, pa je bilo očekivano da ih neko primeti i fotka - objašnjava naš izvor.

EKSKLUZIVNO! NOVA SE*S AFERA! Dara i Sloba kriju VEZU! Radanović se POHVALIO prijateljima kakva je Bubamara u KREVETU!

 

 

Naš list je prvi pre nekoliko dana obelodanio da se Radanović već neko vreme viđa sa Darom Bubamarom. Njih dvoje će uskoro snimiti i duet simboličnog naziva "Nemoj mnogo da me voliš", za koji je tekst napisala Marina Tucaković.

Foto: Informer DN

Loži se od malih nogu

Sloba je nedavno priznao da je još od tinejdžerskih dana slab na 14 godina stariju koleginicu.

- Dara mi se sviđa još od detinjstva. Ona mi je mnogo draga. Bio sam zaljubljen i u Cecu Ražnatović i Draganu Mirković, ali u Daru najviše! - rekao je Sloba s osmehom, a Bubamara mu je uzvratila lepim rečima:

Foto: Informer DN

- Sloba je dobar pevač, ali i dobar dečko, velika duša, vaspitan i kulturan...

Preferira manekenke i rijaliti zvezde

Slobin burni ljubavni život interesantan je medijima od prvog dana. Još dok je bio u braku sa Kijom Kockar, upustio se u vezu sa Lunom Đogani. Nakon toga je imao kraću aferu sa njihovom cimerkom iz "Zadruge" Anom Korać. Posle rijaliti zvezda, prešaltao se na misice i manekenke. Najpre ga je naš paparaco uslikao sa modelom Sofijom Gačić, a potom je Radanović neko vreme uživao sa misicom Ljubicom Rajković, sa kojom je čak planirao i brak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 4 godine

Sloba je kralj muzike i zena ... on i Dara bi isto bili top par

Dragana

pre 4 godine

Majko moja, koliko je visoka, ona u ravnim cipelama izgleda visa od njega, hahaha, mogu da menjajz patike,broj izgleda 45

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17