• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

19.11.2019

12:07

TOPALKOVA ĆERKA SE UDAJE ZA DŽUMHURA! Bosanski švaler odlepio za Helenom i sprema joj IZNENAĐENJE NA MALDIVIMA!

Estrada

TOPALKOVA ĆERKA SE UDAJE ZA DŽUMHURA! Bosanski švaler odlepio za Helenom i sprema joj IZNENAĐENJE NA MALDIVIMA!

Podeli vest

Najbolji bosanski teniser Damir Džumhur posle pet meseci veze odveo je starletu Helenu Topalović na Maldive, gde planira da je zaprosi

Najveća estradna zavodnica Helena Topalović (22) udaje se za najvećeg bosanskog švalera Damira Džumhura (27)! Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka i najbolji bosanski teniser u vezi su pet meseci, a trenutno uživaju na Maldivima. Kako za Informer otkriva Damirov drug, sportista planira da na tom ostrvu zaprosi atraktivnu starletu.

Foto: Informer DN

Prevario Zoranu

Damir je prevario blogerku Zoranu Jovanović sa Helenom! Mislio je da će to biti veza za jedno veče, ali se toliko zaljubio da hoće da se ženi njom
Izvor Informera

 

- Damir je smuvao Helenu u junu, ali je to krio od nas jer je tada bio u vezi sa blogerkom Zoranom Jovanović! On je zapravo prevario Zoranu sa Helenom i bio je ubeđen da je to veza na veče. Međutim, nastavili su da se viđaju i tek krajem leta mi je priznao da je odlepio za Helenom. Tada je i raskinuo sa Zoranom - priča izvor.

Idealna žena

Oni su nastavili da se viđaju tajno čak i kada je teniser bio slobodan.

- Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo letnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive poneo prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da menja devojke i da je definitivno rešio da se skrasi. Ponovio mi da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu sa njom nikad nije dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubeđen je da će mu reći "da" - završava naš sagovornik.

Foto: Informer DN

Menjali partnere kao čarape

Damir Džumhur imao je mnogo žena, ali ni Helena Topalović ne kaska za njim po broju muškaraca. Teniser je, osim sa Zoranom Jovanović, bio i sa manekenkama Dejanom Živković i Sofijom Milošević, kao i sa pevačicom Rialdom Karahasanović. Helena je, sa druge strane, bila sa pevačima Slobom Vasićem i Jocom Stefanovićem, voditeljem Vladom Stanojevićem, a spekulisalo se da je imala romansu i sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

 

Topalko ćuti

Da teniser i starleta imaju ista interesovanja, pokazuju na Instagramu. Oni obožavaju da putuju, pa su tokom pet meseci veze zajedno bili u Italiji, Turskoj i sada na Maldivima. Dele i strast prema ekstremnim sportovima, pa su se oboje pohvalili kako skijaju na vodi, a Helena je pored svog snimka napisala: "Rodila me majka za sve."

MOJA ĆERKA NIJE NIKAD BILA NORMALNA! Oglasio se Topalko nakon Heleninih fotki sa Maldiva - UVEK JE BILA KAO KASKADER! (FOTO)

Foto: Informer DN

Odao ih Instagram

Helena i Damir su se na Instagramu odali da su zajedno na Maldivima

 

Damir i Helena juče nisu odgovarali na naše pozive, ali javio nam se Topalko.

- Ne pričam ni o svom privatnom životu, a kamoli o ćerkinom - kratko je rekao Helenin otac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Јел* то чуо срећни тата, јел* му пао камен с врата...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija