• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.11.2019

08:36

BRENA I SAŠA PRODALI GRAND! Dali imperiju, evo za koliko miliona su BOGATIJI!

Estrada

BRENA I SAŠA PRODALI GRAND! Dali imperiju, evo za koliko miliona su BOGATIJI!

Podeli vest

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto, piše "Kurir"

Njih dvoje su tako ukupno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina!

Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine, što znači da će od 2020. u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika "Granda" biti izbrisana.

O ovoj temi već duži period se spekulisalo, a tek nedavno je ekipa emisije "Paparaco lov", pozivajući se na svoje izvore, objavili da se Popović i pevačica povlače iz "Grand produkcije". 

SAŠA POPOVIĆ POSTAO PENZIONER! Direktor Granda ispunio starosni uslov, a evo šta će sada da RADI!

- Saša Popović i Lepa Brena za koji dan neće više imati ni procenat vlasništva nad svojim čedom "Grand produkcijom". Ali Saša će nastaviti da radi postojeće emisije, samo kao kreativni autor, producent ili kako će ga već nazvati, i to za platu. Celokupnu vlasničku strukturu konačno će preuzeti "Junajted medija", dok će sa ovim delom od preostalih 49 odsto osnivači "Granda" na svojim računima prihodovati ukupnu sumu od čak 30 miliona evra. Od toga im je polovina plaćena pre pet godina - rečeno je u emisiji.

SLOBA ODLEPIO! Posle vesti da mu je majka nazvala devojku raspuštenicom, PEVAČ PORUČIO OVO! (FOTO)

Dakle, prostom računicom zaključuje se da će Popović i Brena i ovaj put dobiti 15 miliona evra za prodaju preostalog dela "Granda". Sašin udeo u vlasničkoj strukturi bio je 24 odsto, pa će mu stoga pripasti 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 25 procenata i ona će biti bogatija za 7.650.000.

Jovana Lukić, direktorka PR sektora "Junajted medije", nije demantovala ovu informaciju, nego je poručila da je samo "Grand" prava adresa za odgovor na to pitanje, ali ni oni nisu dali precizan odgovor. 

- O poslovnoj politici, kao i o poslovnim planovima čelnika "Grand produkcije", ne dajemo izjave za medije - rekli su iz pres-službe za "Kurir".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kao kad diler baci paketić

pre 4 godine

svakako B ce im naplatiti unistavanje muzičke kulture Srbije

MilosObilic1389

pre 4 godine

А ко ће да плати заостали порез и .... - "дупло књиговодство"...?

Darko

pre 4 godine

Prati ću vas da vidim kada će te da objavitie "Saša i Brena platili porez na zaradu od prodaje granda " Da napišete i koliko

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59