• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.11.2019

08:36

BRENA I SAŠA PRODALI GRAND! Dali imperiju, evo za koliko miliona su BOGATIJI!

Estrada

BRENA I SAŠA PRODALI GRAND! Dali imperiju, evo za koliko miliona su BOGATIJI!

Podeli vest

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto, piše "Kurir"

Njih dvoje su tako ukupno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina!

Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine, što znači da će od 2020. u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika "Granda" biti izbrisana.

O ovoj temi već duži period se spekulisalo, a tek nedavno je ekipa emisije "Paparaco lov", pozivajući se na svoje izvore, objavili da se Popović i pevačica povlače iz "Grand produkcije". 

SAŠA POPOVIĆ POSTAO PENZIONER! Direktor Granda ispunio starosni uslov, a evo šta će sada da RADI!

- Saša Popović i Lepa Brena za koji dan neće više imati ni procenat vlasništva nad svojim čedom "Grand produkcijom". Ali Saša će nastaviti da radi postojeće emisije, samo kao kreativni autor, producent ili kako će ga već nazvati, i to za platu. Celokupnu vlasničku strukturu konačno će preuzeti "Junajted medija", dok će sa ovim delom od preostalih 49 odsto osnivači "Granda" na svojim računima prihodovati ukupnu sumu od čak 30 miliona evra. Od toga im je polovina plaćena pre pet godina - rečeno je u emisiji.

SLOBA ODLEPIO! Posle vesti da mu je majka nazvala devojku raspuštenicom, PEVAČ PORUČIO OVO! (FOTO)

Dakle, prostom računicom zaključuje se da će Popović i Brena i ovaj put dobiti 15 miliona evra za prodaju preostalog dela "Granda". Sašin udeo u vlasničkoj strukturi bio je 24 odsto, pa će mu stoga pripasti 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 25 procenata i ona će biti bogatija za 7.650.000.

Jovana Lukić, direktorka PR sektora "Junajted medije", nije demantovala ovu informaciju, nego je poručila da je samo "Grand" prava adresa za odgovor na to pitanje, ali ni oni nisu dali precizan odgovor. 

- O poslovnoj politici, kao i o poslovnim planovima čelnika "Grand produkcije", ne dajemo izjave za medije - rekli su iz pres-službe za "Kurir".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kao kad diler baci paketić

pre 4 godine

svakako B ce im naplatiti unistavanje muzičke kulture Srbije

MilosObilic1389

pre 4 godine

А ко ће да плати заостали порез и .... - "дупло књиговодство"...?

Darko

pre 4 godine

Prati ću vas da vidim kada će te da objavitie "Saša i Brena platili porez na zaradu od prodaje granda " Da napišete i koliko

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20