• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

20.11.2019

11:53

SUPRUGA ME ZOVE ŽIKA P*DER! Naše zvezde otkrivaju kako su dobili neobične nadimke! A da li znate šta znači KEBA?!

Estrada

SUPRUGA ME ZOVE ŽIKA P*DER! Naše zvezde otkrivaju kako su dobili neobične nadimke! A da li znate šta znači KEBA?!

Podeli vest

Tajne poznatih koje mnogi ne znaju, ovo su njihova prava imena

Radojka Adžić, Srđan Todorović, Saša Jakšić, Radmila Ivanović, Minira Jašari i Nada Polić za Informer otkrivaju kako su dobili nadimke po kojima ih zna ceo svet. Iza ovih imena zapravo se "kriju" Dara Bubamara, Žika Todorović, Žika Jakšić, Tina Ivanović, Mina Kostić i Ana Bekuta!

JELENA ROZGA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Krije ga kao ZMIJA NOGE, a evo šta mu je ZABRANILA!

Svi se pitaju kako Dara od Radojka, a popularna folkerka objašnjava da je taj nadimak dobila još na početku estradne karijere:

Foto: Andreja Damjanović

Živčani Žika

Drugari su me zezali: "Vidi ga, ovaj se nervira za svaku sitnicu", pa su me zvali Živac, Živčani, Žika...
Saša Žika Jakšić

- Bend u kome sam pevala imao je maketu bubamare od stiropora, koja je bila na svakom našem nastupu. Budući da sam bila jedino žensko u bendu, mala i slatka baš kao taj insekt, prozvali su me Dara Bubamara!

Vreme promena

Glumac Srđan Todorović i voditelj i producent "Granda" Saša Jakšić imaju isti nadimak - Žika, koji su dobili još u osnovnoj školi.

- Često sam pričao viceve o Žiki Pederu i Tozi Vampiru. I tako ja odjednom postadoh Žika Peder! Međutim, u to vreme ta druga reč bila je nepopularna, pa su ortaci skratili moj nadimak samo na Žika. Mene čak i supruga tako zove - kaže proslavljeni glumac.

Foto: printscreen

Tina se zove Radmila

Tina Ivanović se zapravo zove Radmila! Ona se najpre predstavljala kao Lepa Rada, ali je, kako kaže, ubrzo izabrala zvučnije ime kako bi se lakše probila na estradi

Saša Jakšić objašnjava da su ga drugari prekrstili u Žika jer je bio živčan:

- Drugari su me zezali: "Vidi ga, ovaj se nervira za svaku sitnicu", pa su me zvali Živac, Živčani, Žika... Samo me je pokojna majka zvala po pravom imenu.

Mina Kostić se sve do početka muzičke karijere zvala Minira Jašari!

Foto: Informer DN

- Ja se toga ne stidim, ali sam ipak promenila ime i prezime kada sam imala 19 godina. Tad sam se i krstila - rekla je folkerka.

SAN SVAKOG MUŠKARCA! Ovo je DEVOJKA fudbalera kog su jutros pokušali da OTMU - Atraktivna brineta, prava BOMBA! (FOTO)

I ONI SU SE PREKRSTILI

*Aca Lukas - Aleksandar Vuksanović
Početkom devedesetih nastupao je na splavu "Lukas", po kojem je i dobio nadimak.

* Maja Marijana - Marijana Radovanović
Kako bi se izdvojila na estradi, odlučila je da se predstavi kombinacijom nadimka i imena.

* Izvorinka Milošević - Funtinjora Funta Lunga
Kad je krenula u školu, njeno vlaško ime su preveli na srpski, pa je postala Izvorinka.

* Ćana - Stanojka Bodiroža
- Mojim roditeljima je pre mene umrlo troje dece, a kada sam se ja rodila, dali su mi ime Stanojka da bi ta nesreća prestala - ispričala je pevačica.

ŠOK INTERVJU MARIJA ŠERIFOVIĆ: Teško je biti prijatelj sa Karleušom! Za pet godina smo popile samo jednu kafu!

Keba oštra sablja

Tina Ivanović se zapravo zove Radmila. Ona se najpre predstavljala kao Lepa Rada, ali je, kako kaže, ubrzo izabrala zvučnije ime kako bi se lakše probila na estradi. Iz istog razloga to je učinila i Nada Polić, koja još 1985. godine postala Ana Bekuta:

Foto: Public

Mina je bila Minira

Mina Kostić se sve do početka muzičke karijere zvala Minira Jašari

- Imala sam potrebu da promenim ime jer su tada na estradnoj sceni bile bar četiri Nade. Mislim da bih karijeru napravila i kao Nada Polić, ali mislim da je Ana Bekuta zvučnije!

Za razliku od nje, Dragan Kojić je još sa sedam godina postao Keba, a taj nadimak mu je dao deda.

Foto: Informer DN

- Keba znači oštra sablja. Pretpostavljam da je deda još tada prepoznao moj nemiran duh i temperament. Volim taj nadimak. Odavno želim da ga ozvaničim u svim dokumentima, ali nikako da stignem. Uradiću to sigurno - kaže pevač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija