• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.11.2019

20:49

DUŠKU SMETA KAD SE SLIKAM GOLA! Karleuša progovorila o nesuglasicama sa mužem, pa o RAZVODU rekla...

Estrada

DUŠKU SMETA KAD SE SLIKAM GOLA! Karleuša progovorila o nesuglasicama sa mužem, pa o RAZVODU rekla...

Podeli vest

Pevačica je otkrila da njen provokativniji stajling smeta fudbaleru, pa joj govori da nema smisla što pravi takve fotografije

Jelena Karleuša kaže da je suprug Duško Tošić grdi što je često golišava u javnosti. Pevačica se i preksinoć pojavila u provokativnom izdanju u jednom beogradskog klubu, ali je fudbaler nije video jer je u to vreme spavao.

PREMIJERNO: Prve fotke iz Senidinog novog spota - izbacuje duet sa poznatim REPEROM! Kadrovi na plaži, izgleda kao BOMBA (FOTO)

JK priznaje da se njen muž ni posle 11 godina braka nije navikao na njena brojna seksi izdanja.

- Duško nije video moj stajling za ovaj nastup jer je sada u Kini noć, pa uveliko spava. Ali pogledaće ujutru kada se probudi i neće mu baš biti pravo - priča pevačica i nastavlja...

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

- Stalno mi govori kako više nema smisla što se neprestano slikam gola. Moj Duško to jednostavno ne voli. Pita me dokle ću tako da se skidam, a ja mu kažem: "Dragi, nisi se oženio domaćicom nego Jelenom Karleušom." Mislio je da zna u šta se upušta.

Jelena i Duško se uskoro sele u novu kuću na Dedinju, a Karleuša nam je otkrila u kojoj prostoriji će provoditi najviše vremena.

TIPSAREVIĆEVA SUPRUGA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Rođena sestra i ja smo TRUDNE u isto vreme

- Duško najviše voli spavaću sobu. Ali magija između nas dešava se na raznim mestima. S druge strane, moj omiljeni deo kuće je kada u kupatilu. Posle svakog nastupa i svih mogućih snimanja tamo se zaključam i potopim. Verovatno sam tako nekada izgledala kao nilski konj, a sada više ne jer sam smršala. U kadi se relaksiram i izbacim svu negativnu energiju. Ovo je bila teška godina za mene, puna problema, pa sam se često potapala u vodu. Ali izranjam polako - priča pevačica.

Foto: Informer DN

Karleuša je posebno srećna što će njene ćerkice Atina i Nika detinjstvo provesti u vili koja je kao iz bajke:

- Kuća je lepa, ali dvorište je još lepše, pa sam sigurna da će to biti raj za moje ćerke. Zaslužile su da imaju detinjstvo u tako lepom ambijentu.

IZBAČENA NA ULICU SA DVOJE DECE! Naša pevačica proživljava PAKAO, nema gde da se USELI - muž je nemilosrdno ostavio!

Pevačica u šali dodaje kako Dušku i njoj ne cvetaju ruže na finansijskom polju, pošto u novoj kući nemaju lift.

- Šta da vam kažem, više nemamo lift. Očigledno nam pada standard - kaže JK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 23, 2019 at 11:45am PDT

Nisam se još razvela,
ima da se načekate

Jelena je još jednom demantovala glasine da se razvodi od Duška Tošića, ali je istakla da bi suprug mogao da je ostavi zbog ogromne količine garderobe koju drži u ormanu.
- Nisam se još razvela, ima da se načekate. Ali ako se Duško zbog ičega bude razveo od mene, to će biti zbog moje garderobe. On u kući nema gde da drži svoje stvari, pošto su sve prostorije postale moj garderober - poručuje pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija