• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

26.11.2019

17:08

PONOSNA BAKA! Ceca se prvi put oglasila o budućem nasledniku - evo šta je poručila... Presrećna je!

Estrada

PONOSNA BAKA! Ceca se prvi put oglasila o budućem nasledniku - evo šta je poručila... Presrećna je!

Podeli vest

Svi jedva čekaju da stigne mali Željko

Veljko Ražnatović je oženio Bogdanu Rodić pre dva dana. Svadba decenije, kako je svi nazivaju je izazvala veliko interesovanje medija i javnosti koja je iz minuta u minut pratila dešavanja na društvenim mrežama i raznim portalima koji su izveštavali šta se dešava ispred Hrama Svetog Save i hotela Hajat.

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE KOJA JU JE ZADESILA KAD JE BILA MLAĐA! Pregazili su je VOZ i AUTOMOBIL! (VIDEO)

Foto: Informer

Dva dana posle, mladi bračni par je u žiži interesovanja jer je sve zanimalo šta će uraditi odmah posle svadbe, da li će otići na medeni mesec i gde će živeti, imajući u vidu da je porodica Rodić kupila kuću Veljku i Bogdani. 

(VIDEO) KARLEUŠA OTKRILA GRUDI, PA POKAZALA GUZU! Evo zašto su Vranješ i Tošić OTKINULI na Jelenu!

Danas je mladi Ražnatović otkrio da će dobiti sina i da će ga nazvati Željko, po svom pokojnom ocu. 

Njegova majka Ceca je naravno presrećna što će se loza nastaviti, ali joj je nebitno kako će se zvati i kojeg je pola. 

- Apsolutno mi je svejedno kog je pola dete, samo da je živo i zdravo - rekla je Ceca. 
 

Foto: Insajder/Novak Đurović

Bonus video: Ceca zaigrala na Veljkovoj svadbi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija