• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

27.11.2019

10:49

ŠOK INTERVJU SLOBA RADANOVIĆ O NOVOJ DEVOJCI: Jelena mi je kao MAJKA! A evo u kakvom je odnosu sa Kijom i da li mu je skočila CENA!

Estrada

ŠOK INTERVJU SLOBA RADANOVIĆ O NOVOJ DEVOJCI: Jelena mi je kao MAJKA! A evo u kakvom je odnosu sa Kijom i da li mu je skočila CENA!

Podeli vest

Sloba Radanović (29) kaže da mu je devojka Jelena Đuričanin Marković (34) kao rođena majka! Pevač i dalje poriče da mu je udata lepotica nova izabranica, pa stalno ponavlja kako su oni "bliski prijatelji koji se veoma poštuju"

Međutim, otkako ih je paparaco Informera uslikao zajedno u pozorištu, javnost ne prestaje da bruji o njihovoj aferi.

- Otkad sam upoznao Jelenu dogovorili smo se da se krijemo od medija. Znao sam da će svašta o nama da se piše, a to ni meni ni njoj nije odgovaralo. Čim ste nas vi iz Informera uslikali, znao sam da će početi haos. Mogu samo da kažem da na Jelenu gledam kao na svoju majku. O njoj imam samo reči hvale i znam da na nju mogu da računam u svakom trenutku i da će biti tu za mene, ma šta da mi zatreba. Ona nije javna ličnost i ne želi da se eksponira, a ja njenu odluku poštujem.

Koliko ste privatno vas dvoje bliski?

Primirje sa Kijom
Sa Kijom se retko čujem. Pričali smo samo o novim pesmama i to je sve
Sloba Radanović

- Jelena i ja provodimo vreme kad god nam obaveze to dozvole. Ona je sjajna žena, a ja sam mnogo toga naučio od nje. Otkad smo se upoznali, imamo odličnu komunikaciju. Savetuje me kao najbolji prijatelj i to mnogo cenim.


Zašto jednostavno ne priznaš da ste zajedno?


- Već sam sve rekao na tu temu. Nas dvoje smo prijatelji, a da postoji nešto više između nas, bio bih iskren i to odmah priznao!


Ne verujem ti, ali ajde. Hoćeš da kažeš da si već neko vreme sam?


- Trenutno nemam vremena da se potpuno posvetim devojci. U obavezama sam do guše, a veze zahtevaju puno ulaganja i odricanja. Ne ulazim tek tako u romansu sa nekom devojkom. Ako znam da neću moći sasvim da joj se posvetim, zašto da oboje gubimo vreme? Svakako, ne forsiram takve stvari. Kad bude suđeno da budem sa onom pravom, to će se i desiti. Za sada mi odgovara da budem solo.

Foto: Informer DN

Je l' ti je skočila cena nastupa posle cele priče sa Jelenom?


- Ništa se tu drastično nije promenilo. Radim istim tempom i za isti honorar kao i do sada.


Važiš za velikog šmekera. Kako to da među toliko devojaka tebi nijedna ne privlači pažnju?

- Naravno da mi devojke izjavljuju ljubav, ali to nije isto kao i zaljubiti se u neku od njih. Ljubav je nešto mnogo ozbiljnije od flertovanja i muvanja. Pravim veliku razliku.

Ne fotošopiram slike

Slobu Radanovića su pojedini fanovi isprozivali da fotošopira fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

- Video sam da su se pojavili komentari da se fotošopiram. To nije tačno. Normalno je da se na slike stave efekti ako se radi promo materijal za neki singl ili spot, ali nemam potrebu da sebe ulepšavam - rekao je pevač.


Da li ti je fizički izgled presudan kad su devojke u pitanju?

- Sve zavisi. Naravno, ko kaže da mu kod devojke nije bitan fizički izgled - laže! Volim kad žena vodi računa o sebi i kada je negovana. Međutim, unutrašnja dobrota je ono što na kraju presudi, bili mi svesni toga ili ne. Džaba je devojci što izgleda kao avion, ako nema harizmu i dobrotu. Sve pada u vodu.

Za koju koleginicu bi rekao da je "čista desetka"?

Foto: printscreen

Živa vatra
Volim energiju Dare Bubamare! Ta žena je živa vatra
Sloba Radanović


- Mediji su me već spajali sa pevačicama, tako da sada kopam sebi jamu! Ako moram da odaberem, odlično izgleda Sandra Afrika! Mada, odmah da kažem da ni ja ne bih bio sa njom, jer je rekla za mene da sam klinac! Šalim se malo, ona je super devojka i baš je simpatična.
Privatno se družiš i sa Darom Bubamarom, a šuškalo se i da ste bili u nekoj neobaveznoj šemi.

Otkrij nam neku njenu tajnu?

- O Dari ne mogu da otkrijem ništa što ona već nije rekla o sebi. Volim njenu energiju. Ona je živa vatra, jedna energična žena. Mogu da kažem i da je sjajna majka i da se trudi da detetu obezbedi sve na svetu.

Kako puniš baterije posle napornih tezgi?

- Sve više sam se posvetio treninzima. Ume da bude baš naporno kad zaređam nekoliko večeri i pevam do jutra. Meni je vežbanje izduvni ventil i mislim da bih poludeo bez teretane!

Da li stižeš da odeš u Zrenjanin da posetiš roditelje?


- Da, ali idem mnogo ređe nego ranije. Kad mi obaveze dozvole, odem na nekoliko dana, ali sam većinom u Beogradu.

SLOBINA UDATA DEVOJKA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Kosmos je spojio SLOBU I MENE! Ne razdvajaju se od 2018, otkrivamo SVE DETALJE!

Gde je na nastupima bolji bakšiš, kod nas ili u inostranstvu?


- Mislim da nema neke razlike. Posao je isti i tamo i ovde, tako da je i sa bakšišom isti slučaj.

Foto: Informer DN

Jelena: Prija mi Slobino društvo

Slobina udata devojka Jelena Đuričanin ispričala je nedavno za naš list koliko joj prija njegovo društvo.

- Slobodan je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali. Imam utisak da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je i pažljiv, veliki vernik i humanista. On se loše oseća zbog svega što se dogodilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam. Privukao me je malim, ali za mene ipak velikim stvarima, a to i dalje čini svakodnevno.

Imaš neobične spotove. Kako dobijaš ideje?

- Sve se trudim da osmislim sam. Sa timom saradnika svakako popričam o svemu i zajedno vidimo šta je najbolje rešenje. Nikoga ne kopiram i trudim se da nijedan spot ne liči na onaj prethodni. Mislim da uspevam u tome za sada.

Da li je sada sve u redu sa Kijom Kockar? Je l' se čujete posle onog incidenta u tvom stanu?

- Kija i ja samo sada u korektnim odnosima. U poslednje vreme smo se samo čuli zbog pesama koje smo objavili. Ona mi je čestitala na objavljivanju nove pesme i to je to.

OTKRIVAMO KO JE SLOBINA DEVOJKA KOJA JE UDATA I IMA DVOJE DECE! Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mesecima (FOTO)

Koju poruku šalješ sa novom pesmom "Bivši"?

- Nema tu neke posebne poruke. Nije lična pesma, ali je vrlo emotivna. Posebno mi se svideo tekst kada sam ga prvi put pročitao, pa smo odmah odlučili da je snimimo.


Je l' si zakazao novogodišnji nastup? Kakva je ponuda?

- Jesam i taj i nastupe posle Nove godine. Biće dosta posla kao i svake godine. Zadovoljan sam ponudom. Ne bih je ni prihvatio da nije dobra!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 4 godine

Bravo Slobo, bivsi ti je top pesma a i Jelena je lepa devojka.. uzivaj

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija