• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

27.11.2019

12:13

UDALA SE ZA SRBINA, A TO MI HRVATI NE PRAŠTAMO! Severinina rođena sestra Zdenka potpuno odlepila! ODREKLA SE SEVE ZBOG KOJIĆA

Estrada

UDALA SE ZA SRBINA, A TO MI HRVATI NE PRAŠTAMO! Severinina rođena sestra Zdenka potpuno odlepila! ODREKLA SE SEVE ZBOG KOJIĆA

Podeli vest

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić! Ona za Hit poručuje da hrvatskoj pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina Igora Kojića

Seve je trenutno na velikoj regionalnoj turneji, a njenoj sestri ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.

- Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - kaže Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra.

Foto: Instagram/Severina

U razgovor se odmah umešao njen suprug.

AL' GA MOTA! Severinin novi kućni snimak - šta sve radi za Kojića! Svekrva BEZ TEKSTA - nećeš mi ući u kuću... ! (VIDEO)

- Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više - rekao je ljutito Zdravko.
Zdenka je ipak imala još jednu poruku za svoju sestru:

- Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta!

Foto: Informer HIT

Seve ne priča ni sa bivšim saradnicima

Osim sa rođenom sestrom Zdenkom, Severina ne razgovara ni sa dugogodišnjim bliskim saradnicima. Pevačica je, naime, ove godine prekinula saradnju sa menadžerom Tomicom Petrovićem, bas gitaristom Henrijem Radanovićem i stilistom Petrom Trbovićem.

Seve je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt. Kako saznajemo, sestre su se zavadile oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Foto: Informer HIT

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na venčanje sa Igorom 2015. godine.

Ni Milan joj se ne sviđa

Zdenki se nije sviđao ni Severinin bivši nevenčani suprug Milan Popović samo zato što je Srbin. Ona je pričala kako se njena sestra "verila za svaku budalu", pa tako i za Milana. Zdenka nije upoznala Popovića, ali jeste Severininog i Milanovog sina Aleksandra dok je kao beba boravio kod bake Ane.

- Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri - rekla je tada Zdenka i dodala da "sestra sestru ne prepoznaje".

Ona je tad pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom "zaplakati kao što je plakao Vukovar".

Neće ni da čuje
Srbi su nad nama vodili oružani rat. Iz poštovanja prema poginulim hrvatskim braniteljima ne odobravam Severinin brak
Zdenka

- Lepo nam je pokojna baba govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose." Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo! - pričala je tada Zdenka i dodala:

- Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću.

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan011

pre 4 godine

Kako je bre nije sramota pa njena jos jedna sestra zivi i radi godinama u Beogradu, u pitanju je Marijana Vučković.

Ana

pre 4 godine

Da su Srbi bili pametni vas ne i ni bilo... Sramite se... Hrvatska nebi ni postojala da nije bilo Srba... bili bi ili Srbi, ili Italijani, Austrijanci...

SS

pre 4 godine

Nisam baš siguran u čistoću,jer kad bi dublje pročaprkali u korenje možda bi se iznenadili,rodbina hrvati.

Beki

pre 4 godine

Hahahaaa , nije seka ljuta na Severinu zbog srba nego zbog zemlje sto hoj nije pomogla da uzme lovu, kao i svi nacjonalisti samo im je lova bitna a nacjonalizam je maska, svi ti "nacjonalisti" bi prodali i svoju majku za lovu. Nisu Srbi nikog napadali oni su se branili od ustastva u njihovoj drzavi i Srbi su jedini stradalnici u tom gradanskom ratu her ste ih vi hrvati kao vecinski narod maltretirali ,ubijali i na kraju isterali sa njihovog ognjista i sada glumite zrtvu a napali ste 100 puta brojcano manji svoj narod.

Milan

pre 4 godine

Dobro, ovi sadašnji Vučkovići su Hrvati, ali njihovi preci poput Zvonka Vučkovića? Udati se za Srbina, to je greh. Izgleda da je to "marijanski katolički moral"...

laki

pre 4 godine

pa neka se malo zaje...a, kaže se ne veruj hrvatima ni kad ti darove donose. boli nas u srbiji sto ti nećeš da dodješ u srbiju. kome si bre ti ustanove ovde potrebna.

Leka

pre 4 godine

Zena je bolesna poreklo joj je Srpsko ali mi smo oguglali na njihovu mrznju tesko je to kad se vera promeni Zdenka.

Branka Met

pre 4 godine

Draga, pa šta bi Srbi trebali reći za Hrvate? Zar stvarno nemate pojma o istoriji? Da li je istina samo ono što kažu listopadni političari, TV i zadrigli popovi? Da li je jedini izlaz da svoju neostvarenost pravdate Srbima? Nakon svega, stvarno mi vas je žao.

Deki

pre 4 godine

Secaju se Vukovara ali se nesecaju Jasenovca a da nepricamo o proteranim Srbima iz Vukovara.

Dragan

pre 4 godine

Gospodjo Hrvatice,nisu Srbi nikog napali,Srbi su samo vratili dugove iz proslosti(jasenovac i razna klanja Srpske dece u ndh).To su dugovi a dug mora da se naplati.A vi hrvati,istoriju poznajete od 90 te godine.

Knin

pre 4 godine

Cuj ti zamjene teze pa Hrbati srbe vec 100g satiru i pokatolicavaju, ubijaju i progone sta tebi usyaskinjo zlocinko nije jasno vi ste poceli rat sa veliko hrbatskom agresijom na Jugoslaviju legalnu sa svojim ustavom i ovo govori da su nam srbima gde god zivjeli hrvati vecni neprijatelji i ubice mi hrvate moramo gledat samo kako da jih unistimo i vratimo za Jasenovac ,Donju Gradinu, otok Pag, Bihac, Brod na Drini, Glina, Vukovar itd... tek tad ce hrbati stati da se jim vrati za genocid pocinjen nad Srbima i da jih oteramo sa podrucja Balkana ili ovog dela Evrope oni su veciti fasisti djavoli ne vjeruj hrvatu i kad pljuje po hrbatima i ustasama davno govorila meni baka hrbati su djavoli antikrst.

Sosa

pre 4 godine

O kakvom srpskom ratu priča ova ću.ka.Srbi su im dali državu pre sto godina i uvukli sebe u živo blato za sledećih sto godina.Nemački nacisti su za ustašku djubrad bili "samo ubice" za razliku od monstruoznih ubica dece.I neka ću.ka nikad i ne dodje u Srbiju.

Drago

pre 4 godine

To je zavist i pakost starije sestre tako se i iz pakosti i zavisti koja traje evo 100 godina prema Srbiji oni mrze i iz zavisti ubijaju žene, decu i starce u lugorima a i u zbegovima, ali zato su jako korektni kad su u pitanju muškarci od nih beže. Mada hrabro ubijaju i vezane SRBE.

ROKI

pre 4 godine

Pa Severini koreni su Srpski 70% Hrvata su pokatoliceno.Nek pocnu da broje krvna zrnca...

zdenko

pre 4 godine

Imenjakinjo, potrebno vam je hitno lecenje. Toliko mrznje prema jednom narodu nije normalno. Zato Vam, prijateljski, savetujem da nadjete dobrog doktora koji ce Vam sigurno pruziti adekvatnu pomoc.

Daj nam jos neki filmic dok si

pre 4 godine

Samo se vratila korenima, a i zna sta posedujemo (za razliku od onih tamo preko onemocalih) tako da sve je to u redu!

Roksi

pre 4 godine

Dovoljno je rekla o sebi ovakvim izjavama, voli više hrvatstvo od rođene sestre. Žalosno.

Lažna hrvatica

pre 4 godine

Zdenkice, lutkice ko to tebi drma kavez?

Marko

pre 4 godine

Samo jedan komentar.TESKO ISKOMPLEKSIRAN NAROD.TESKO.NEIZLECIVO

Iva

pre 4 godine

Ako je istinita ova izjava Severinine sestre, onda se mi Srbi odričemo takve PRIJE. Mene je sramota njene sramote. Tako ocrniti rođenu sestru je za svaku osudu. A Seve je oduvek Srpska ljubimica, nebitno za koga je udata.

istina

pre 4 godine

Severini sve najbolje želim a na ovakve izjave ove budale ne treba ništa komentarisati!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija