• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

09:33

VEĆ UPLAĆEN MEDENI MESEC! Ražnatovići zaradili 300.000 evra na svadbi! Evo u šta će uložiti novac - počinju NOVI BIZNIS!

Estrada

VEĆ UPLAĆEN MEDENI MESEC! Ražnatovići zaradili 300.000 evra na svadbi! Evo u šta će uložiti novac - počinju NOVI BIZNIS!

Podeli vest

Rešili da pametno iskoriste ovu pozamašnu sumu novca i da se ne rasipaju

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić će 300.000 evra koje su dobili na svadbi potrošiti na stan, mesaru i medeni mesec u Dubaiju.

ŠOK! BOGDANIN BIVŠI ŠPIJUNIRAO NA VENČANJU - Nemojte me slikati, da me Veljko ne dohvati puškom! Želeo da vidi samo OVO!

Kako saznaje Informer, mladenci ne žele da spiskaju novac, već će ga mudro uložiti u nekretninu i posao koji će voditi bivša košarkašica.

Foto: Privatna arhiva

- Bogdana i Veljko će u početku živeti u Cecinoj vili, a žele da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom - priča izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

EKSKLUZIVNO: Rada se oglasila nakon novog SKANDALA sa policijom - OVO JE VEĆ PREVIŠE! Otkrila šta se TAČNO desilo i na koga SUMNJA

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike. Naravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše. Veoma je vredna, potiče iz radničke porodice, navikla je da se bori za svoj dinar... - kaže izvor.

Foto: Printscreen

Naš sagovornik dodaje da zaljubljeni golupčići uveliko planiraju i medeni mesec:

SVI BRUJE O OVOME! Ovo je pravi razlog zašto se Brena nije pojavila na Veljkovoj svadbi - CECA BRUTALNO ODGOVORILA!

- Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada evra za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dve nedelje. Bogdana bi volela da to bude Dubai, samo treba da proveri sa lekarima da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

- Nataša i Bojana su verovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnogo da rade, da sve to nadoknade - rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u "Hajatu".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija