• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

16:24

BESNE MAŠINE, POSLEDNJI MODELI: Ove estradne zvezde imaju najvredniji VOZNI PARK - Karleuša je NAJSKROMNIJA, a Brena i Dragana...

Estrada

BESNE MAŠINE, POSLEDNJI MODELI: Ove estradne zvezde imaju najvredniji VOZNI PARK - Karleuša je NAJSKROMNIJA, a Brena i Dragana...

Podeli vest

Ponosno ističu u prvi plan svoje automobile

Dragana Mirković ima najveći vozni park na srpskoj estradi, koji se procenjuje na čak 3,5 miliona evra!

Folk diva poseduje salonske modele "Ferarija", "Lamborginija" i "Rols rojsa", kao i luksuzni "Majbah" od 150.000 evra, kojim pevačica često ide na svoje nastupe.

SAHRANIĆE ESTRADU! Saša Popović otišao u PENZIJU, pa rešio da napiše AUTOBIOGRAFIJU: Tu je početak i kraj! PEVAČI U STRAHU!

Ona je za 50. rođendan od supruga Tonija Bijelića dobila luksuzan automobil "mercedes SLR" sa personalizovanim tablicama na kojima piše "DM 50", koji vredi čak 400.000 evra!

Foto: Promo

Gagin muž je uspešni biznismen, koji je svoju strast prema moćnim mašinama preneo i na folkerku, pa se njih dvoje mogu pohvaliti kolima o kojima mnogi mogu da sanjaju.

Oni su jedan svoj auto prodali Lepoj Breni, a reč je o "Majbahu", za koji je folk diva iskeširala 150.000 evra. Pored tog, Brena i njen suprug Boba Živojinović imaju i "Jaguar" i dva džipa marke "Mercedes" i "Ford". Njihov vozni park je vredan oko pola miliona evra.

KUPIO STAN U BEOGRADU NA VODI! Poznati voditelj se pohvalio novostima - ODREŠIO KESU! 60 kvadrata pravog RAJA

- Imamo radna i paradna kola, a tu je i automobil za pijacu. Boba mi ne dozvoljava da kupim neki mali auto jer oni nisu bezbedni, a to bih baš volela - izjavila je pevačica nedavno.

Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

Njihov komšija i blizak saradnik Saša Popović za svoje četvorotočkaše izdvojio je 350.000 evra.

On ima "BMW i8" na hibridni pogon, koji košta oko 150.000 evra. Poseduje i "Mercedes GLE 350" od 70.000 evra, kao i "Smart" i "Mercedes ML 320".

Jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima Ceca Ražnatović ne odustaje od džipova. Ima tri automobila, koji vrede oko 300.000 evra (blindirani "Ford", "Rendž rover" i "Audi A6").

PLANIRAJU VELIKU SVADBU! Rada progovorila o vezi sa Harisom - krajem januara idu na DALEKU DESTINACIJU! A prsten...

- Vozim od svoje 18. godine, ali zbog posla kojim se bavim preferiram da me šofer vozi da bih mogla da se odmorim. Ipak, nekad se desi da i ja vozim. Apsolutno sam protivnik ekstremne i brze vožnje. Samo sigurna vožnja, jer tako čuvate i sebe i ljude koji su u drugim kolima - kaže Ceca i ističe da joj je omiljeni "Rendž rover".

Dara Bubamara u svojoj kolekciji ima "Porše", BMW, "Mercedes" i "Rendž rover", koji ukupno vrede oko 200.000 evra.

Istu vrednost voznog parka poseduje i Aco Pejović. Folker vozi "jaguar" i "rendž rover" od po 100.000 evra.

I njegov kolega Aca Lukas voli skupe četvorotočkaše - ima "Porše kajen" od 120.000 evra i "mercedes" E-klase od 60.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 27, 2019 at 7:02am PST

Karleuša "najskromnija"

Jelena Karleuša ima "samo" jedan automobil, "Mercedes AMG GLE" kupe, čija je cena oko 70.000 evra, a dobila ga je od supruga Duška Tošića u oktobru 2016. godine.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Hvala ti, dušo - napisala je Jelena pored fotografije kada se na društvenim mrežama pohvalila ovom skupocenom "igračkom".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija