• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

29.11.2019

22:39

OVE NAŠE PEVAČICE SU VOLELE OPASNE MOMKE! A jedna od tih ljubavi se TRAGIČNO ZAVRŠILA! (FOTO)

Estrada

OVE NAŠE PEVAČICE SU VOLELE OPASNE MOMKE! A jedna od tih ljubavi se TRAGIČNO ZAVRŠILA! (FOTO)

Podeli vest

Poznato je da su pevačice iz nekog razloga sklone opasnim momcima, što je obostrano s obzirom da i oni vole da šetaju dobre mačke

Tako je pevačica Ana Nikolić bila 6 godina vezi sa Rodoljubom Radulovićem, koji je poznatiji kao Miša Banana.

Kako se tada pričalo, on je u njenu karijeru uložio 100.000 evra, a kružile su i glasine da je pesmu "Mišo moj" posvetila upravo njemu.

Dara Bubamara čekala je Lazara Dugalića Lakija da izađe iz zatvora kako bi nastavili svoju ljubav. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras/Beograd❤️?. ? @aston_atelier

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана 30. Авг 2019. у 3:00 PDT

Dara je sa Lakijem bila u srećnoj ljubavnoj vezi, i to kada je bila na vrhuncu popularnosti. Međutim, ubrzo nakon što su se u tajnosti venčali 2002. godine Dugalić je uhapšen, a Dara je to jako teško podnela.

(FOTO) ČIPKASTI BRUSHALTER I ČIZME DO GAĆICA! Karleuša ne prestaje da šokira!

Goca Božinovska bila je u braku sa poznatim Surčincem Zoranom Šijanom.

U zajednici su proveli 8 godina i dobili dvoje dece.

Šuškalo se da je Šijan "iskeširao" 30.000 maraka da bi Goca snimila ploču "Okovi". Potom je Šijan shvatio je da zaljubljen u 15 godina mlađu ženu. Mesec dana pre nego što će Šijan biti ubijen, Goca je rekla da je on prema njoj tada bio bolji nego kada su živeli zajedno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija