• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

02.12.2019

11:10

"DIVLJAČKO PONAŠANJE!" Milan progovorio o SUĐENJU: "Igor mi je PRETIO pred detetom, tražim zaštitu!" Severina vređala...?!

Estrada

"DIVLJAČKO PONAŠANJE!" Milan progovorio o SUĐENJU: "Igor mi je PRETIO pred detetom, tražim zaštitu!" Severina vređala...?!

Podeli vest

Slagala je da ima samo 88 sati sa sinom Aleksandrom?!

Biznismen Milan Popović i hrvatska pevačica Severina Kojić vodili su dugogodišnju borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7), koja se završila se u četvrtak odlukom Opštinskog suda u Zagrebu da dete od tog trenutka živi sa ocem.

ZA SVE JE KRIV IGOR? Isplivali novi detalji koji su Išli u korist Milana Popovića, Severina UČINILA POGREŠAN KORAK!

Severina će ubuduće sina viđati dva puta nedeljno po podne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. Ovakva odluka digla je veliku medijsku prašinu, a Severinin advokatski tim je najavio žalbu.

Foto: Instagram printscreen/severina

Milan Popović otkriva da njegov cilj nikada nije bio da oduzme dete majci, kao i da je starateljstvo i dalje zajedničko, s tim što će dete sada živeti s njim.

Iako je Milan rekao da će Aleksandar provoditi koliko god želi vremena s majkom i da ćete njoj dozvoliti da vidi dete kada poželi, Severina za medije ističe broj sati mesečno koji joj je sud odredio privremenom merom, kao da joj je zabranjeno da viđa dete. 

"DETE KORISTI ZA SAMOPROMOCIJU!" Buknule nove varnice - Milan potkačio i Kojića! Ne da sinu da ide u Beograd?!

- Znači ovako, svaka presuda na ovom sudu počinje sa u slučaju da izostane dogovor roditelja, roditelji će se pridržavati sledećih pravila. Znači, dogovor roditelja je uvek iznad bilo koje presude (osim, naravno, kada sud odluči da nije u interesu deteta da jedan od roditelja viđa dete, ali to je sasvim druga priča). Ukoliko dete bude htelo da provodi više vremena sa majkom i ako majka bude poštovala detetove obaveze što se tiče škole i drugih aktivnosti, ne vidim problem da mama i sin ponovo više vremena provode zajedno. Skrenuo bih pažnju na to da je Severina sama glava svoje porodice, koja izdržava celu porodicu, mnogo radi, aktivna je i ima jako malo slobodnog vremena na raspolaganju. Vreme koje je ona do sada provodila sa sinom, iako je po staroj presudi dete živelo kod nje, bilo je vrlo ograničeno - rekao je Milan, pa otkrio koji su razlozi zbog kojih je Opštinski sud u Zagrebu doneo presudu da on bude Aleksandrov staratelj.

- Presuda ne glasi da ja budem staratelj, Severina i ja ostajemo da budemo zajednički staratelji našem detetu, osim u dva aspekta starateljstva, presuda jedino definiše da će dete sada da ima adresu kod mene, ali će i dalje nastaviti da provodi vreme i sa majkom i sa mnom, znači daleko od toga da je dete majci oduzeto.

Foto: Informer

Popović je otkrio i to da ga je u četvrtak uveče, kada je dete dovedeno kod njega nakon sudske presude, Igor Kojić vređao i pretio.

- Da, istina je i imam nameru da tražim zaštitu od takvog divljačkog ponašanja, posebno što se sve događalo pred detetom - rekao je Severinin bivši.

NE PRIZNAJEM ODLUKU SUDA! Severina OŠTRO OPLELA po Milanu: PRVIH GODINU DANA GA UOPŠTE NIJE VIDEO, NIJE BIO NI NA KRŠTENJU...

Takođe, pojavila se priča da Severina od 14. oktobra nije vodila dete u školu, tačnije 45 radnih dana, zbog čega je navodno podneta prijava protiv majke Severine Kojić za zanemarivanje prava deteta. 

- Ovo je vrlo osetljiva tema o kojoj ne bih smeo da iznosim detalje s obzirom na to da je istraga za zanemarivanje deteta u toku. Mogu samo da kažem da je detetovo pravo, a roditeljska obaveza, da dete ide u školu. Moja namera je da, naravno, dete vodim u školu.

Foto: informer DN/Foto: printscreen/ instagram profil/severina____10.11

Pojavilo se i to da je Aleksandar 2017. imao infekciju koja nije lečena na adekvatan način jer je Severina tada bila u Americi, te da je otac primetio da dete ima osip i odveo ga kod lekara. Mišljenjem suda utvrđeno je da je majka tada zanemarila zdravlje deteta. 

- Ovo su baš detalji postupka o kojima ne bih smeo da pričam, molim vas da me ne pitate takva pitanja. Činjenica je da se u poslednjih nekoliko godina dogodilo nebrojeno situacija koje jedna odgovorna majka nije smela sebi da dozvoli. Na osnovu tih događaja je i donesena ovakva presuda.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija