• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

03.12.2019

18:12

NE SLAŽE SE SA KOLEGINICOM! Nadežda Biljić iznela stav o Darinim seljačkim školama - ''VOLELA BIH DA MOJ SIN...''

Estrada

NE SLAŽE SE SA KOLEGINICOM! Nadežda Biljić iznela stav o Darinim seljačkim školama - ''VOLELA BIH DA MOJ SIN...''

Podeli vest

Da li razmišljate isto kao i Biljićeva?

Pevačica Dara Bubamara našla se na stubu srama objašnjavajući kako njen sin ne ide u "seljačke škole", već u jednu privatnu, u koju takođe idu deca drugih uspešnih roditelja, političara i sportista, te koji vrlo dobro znaju ko je ona.

Foto: Informer DN

Posle osuda na koje je naišla na društvenim mrežama, Dara se uključila u uživo na Instagramu u kom je rekla da nije imala nameru da bilo koga isproziva ili omalovaži. Nakon što je objavljen audio snimak u kom se jasno čuje da je rekla ono što su mediji preneli, ona je rekla kako ju je novinar isprovocirao pa je to rekla u afektu. 

Foto: Informer

Ekipa portala Informer.rs sinoć je prisustvovala na Informerovoj gala žurki gde je među zvanicama bila i pevačica Nadežda Biljić koja očekuje sina sa manekenom Tomom Panićem. Nismo propustili priliku da je pitamo kako komentariše Darine reči, ali i da li razmišlja o obrazovanju svog deteta. 

OVO NIJE BILO U LAJVU! Haos nakon TUČE, Edis se IZLANUO - imaju sklopljen DOGOVOR! Izveo Draganu i rekao... ŠOK I NEVERICA!

- Ona ima para, zašto da joj dete ne ide u privatnu školu. Ja bih volela da moje dete ide u internat preko. Ne bih volela da se moje dete ovde školuje. Ovde su ljudi čudni, ne bih želela da se dogodi da mu neko priđe i kaže da sam ja bila u rijalitiju. Da na njega gledaju na taj način - pričala je, pa nastavila:

 

Foto: Informer

- Možda je i bolje da ga ostavim ovde da očvrsne i bude spreman za život. Šta znam, možda ne bude hteo da uči, džaba škole onda. Čekajmo da se prvo rodi - govorila je Biljićeva za Informer.rs

BLISTALA! Luna se sinoć sjajno zabavila na Informerovoj žurci, a kada je otišla uradila nešto što danas SVI komentarišu! (VIDEO)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija