• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

04.12.2019

17:02

DIPLOME SU ZAMENILE MIKROFONOM! Ove pevačice NISU završile ni SREDNJU školu, a ONA ima čak DVA FAKULTETA!

Estrada

DIPLOME SU ZAMENILE MIKROFONOM! Ove pevačice NISU završile ni SREDNJU školu, a ONA ima čak DVA FAKULTETA!

Podeli vest

Mnoge su prekinule školovanje odmah nakon završenog osnovnog obrazovanja

Estradnjaci rado pričaju o tome koliko bakšiša dobiju na nekom veselju, a kad je reč o obrazovanju - ćute kao zaliveni!

(VIDEO) CECIN LUKSUZNI DOM U ŽITORAĐI! Pokazala svaki kutak najveće kuće u SELU - ovde je odrastala Ražnatovićka!

Većina pevača je rano krenula put slave i školovanje im nije bilo prioritet, pa su tako pojedinci jedva završili i osnovnu. Na primer, Severina Kojić.

Hrvatska pop zvezda je još u mladosti odlučila da će muzika biti njeno opredeljenje, pa je zato odustala od srednje škole u Splitu.

Foto: Instagram printscreen/severina

Ni Zlata Petrović i Vesna Zmijanac nisu se posvetile obrazovanju i ostale su samo na osnovnoj.

ISPLIVALI DETALJI PRESUDE! Evo zbog čega je Severina IZGUBILA STARATELJSTVO - nije poštovala, a MORALA JE!

- Nisam jurila diplome u mladosti, to moram da priznam. Svakako je moj život imao neki drugi pravac, pa sam se posvetila pevanju. Danas mogu da kažem da nisam pogrešila. Bitno je kako čovek radi svoj posao, a svako treba da se posveti onome u čemu je dobar - rekla je Zlata.

Foto: Informer

Sličan izbor napravila je i Edita Aradinović. Bivša "ministarka" ispisala se iz srednje dizajnerske čim je počela da se pojavljuje u medijima, jer više nije imala vremena za učenje.

I Aleksandra Prijović je dogurala do srednje, ali je prestala da je pohađa zbog takmičenja "Zvezde Granda".

ŠOK! Aleksandar još uvek nije upoznao BRAĆU, Milan objasnio ZAŠTO! Biznismen otkrio gde će živeti sa sinovima, a Seve...

Prija je najpre pokušala da školu završi vanredno, ali joj je karijera bila preča.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra__official

Dalje od osnovne nije stigla ni Dara Bubamara, jer je i ona napustila srednju školu i posvetila se muzici.

MUŽ NE MOŽE DA ME PODNESE KAD... Mia Borisavljević otvoreno o odnosu sa Bojanom! Progovorila o IZDAJI i strahu!

Folkerka se hvalila u medijima kako je završila francuski jezik na čuvenom univerzitetu Sorbona, ali se ispostavilo da je to bio samo kurs.

Foto: Instagram printscreen/darabubamara_official

 

S druge strane, neke pevačice su i pored silnih tezgi uspele da diplomiraju!

Najvišim obrazovanjem na estradi može da se pohvali pevačica Neda Ukraden. Ona je završila dva fakulteta - pravni i filološki.

- Roditelji su mi govorili da biti pevačica nije baš za pohvalu. Otac je insistirao da se obrazujem i završavam studije. Htela sam da ga ubedim da može i jedno i drugo, pa sam se i školovala i bavila pevanjem. Uspela sam da završim dva fakulteta i napravim karijeru koja traje decenijama - kaže pevačica.

Foto: printscreen TV Prva

 

Visoko obrazovanje ima i Zorica Brunclik, koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Naslednica Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović obrazovala se u Grčkoj, a tamo je završila i studije međunarodnog biznisa.

- Rekla sam Nikoliji da mora prvo da završi fakultet, a onda može da se bavi čime god hoće - izjavila je jednom prilikom Zmiki, ali nije htela mnogo da komentariše to što se i sama nije više posvetila školi.

Foto: Instagram printscreen/vesna_zmijanac_official

Pevačice Leontina Vukomanović i Jelena Kostov retke su na estradi koje mogu da se pohvale diplomom Muzičke akademije.

- Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći ću da predajem deci u školi - izjavila je Jelena.

Foto: informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 4 godine

Zoruca Brunclik ima samo osnovno skolu a sve preko toga je kupila a srednje skole i fakulteta nije videla. Secam sekao danas kada je Zorica dosla kod moje komsinice tadasnje direktorke ekononske skole u Smederevu sa poklonima, plocama i na kraju kako moze da dobije diplomu. Slavka Djordjevic je izbacila napolje uz nalog da i poklone ponese. A vidimo da je uspela da negde kupi diplomu i to je sramota da se dici diplomom fakulteta koji videla nije

Realista

pre 4 godine

Prvo: "... Hrvatska pop zvezda je još u mladosti odlučila da će muzika biti njeno opredeljenje, pa je zato odustala od srednje škole u Splitu." Ma da je samo muzika, njeno opredeljenje. Iz njene prilozene biografije i slep bi video. Zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija