• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2019

14:28 >> 15:24

SLOBU ĆU POLJUBITI U PONOĆ! Ceca o novogodišnjim odlukama i NOVOJ LJUBAVI! Konačno je SREĆNA - evo šta će poželeti sebi (VIDEO)

Estrada

SLOBU ĆU POLJUBITI U PONOĆ! Ceca o novogodišnjim odlukama i NOVOJ LJUBAVI! Konačno je SREĆNA - evo šta će poželeti sebi (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je vidno raspoložena pričala o svemu

Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović sreli smo u jednom hotelu u centru Beograda, gde se pojavila kako bi najavila svoje novogodišnje nastupe.

Srpska majka će 31. decembra pevati u Beogradu, a već 1. januara biće na trgu u Budvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Dec 5, 2019 at 2:46am PST

 

Kako se bliži novogodišnja noć, pitali smo je šta nam to priprema za najluđu noć.

- Ja godinama nastupam, svakog leta, i po dva puta u Budvi, tako da je meni to već tradicija, domaća atmosfera. Biću tamo u svom stanu u Budvi - rekla je Ceca, a onda otkrila koga će zagrliti i poljubiti u ponoć.

MAJKA I ĆERKA SE PROVODILE DO KASNO U NOĆ! Ceca i Anastasija kao DEVOJČICE - pogledajte kako su izgledale na Informerovoj žurci (FOTO)

- Od najbližih, to će biti moj bend i Sloba Radanović, to su oni sa kojima radim tu noć, ali verujem da će se naći i neko od mojih prijatelja na nastupu - ispričala je Ražnatovićka.

Foto: instagram printscreen/slobaradanovic

Ono što sve zanima jeste šta žena koja ima sve, poput Cece, poželi sebi u ponoć.

- Što se tiče intime, to ću sačuvati za sebe, a ove ostale želje su one uopštene. Da je porodica dobro, da su svi živi i zdravi. To mi je najbitnije - otkrila je ona, pa priznala da će posle napornih nastupa pokušati da pronađe malo vremena za odmor, evo i gde.

ŠOK INTERVJU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Otkrila šta stvarno misli o snajki, dečku, a onda priznala kada će se UDATI!

- Nadam se da ću posle napornih nastupa uspeti da odvojim vreme za odmor. Još uvek ne znam gde ću. Najbliža destinacija mi je Kipar, kad god ne znam gde ću, ja odem tamo. Što je i normalno jer tamo imam kuću i svoj mir - ispričala nam je pevačica.

Foto: Informer.rs

Ono što je posebno zanimljivo jeste što je na pomen emotivnog života, Svetlana otkrila da nije sama! Na pitanje da li planira da se skrasi pored nekoga u 2020. godini, ona je odgovorila:

BRENIN SIN SMUVAO BOGDANINU SESTRU! Informer otkriva - evo kako je sve počelo! Oglasila se Rodićeva i rekla...! (FOTO)

- Ko kaže da ja nisam skrašena?! Delujem li razuzdano (smeh)? Šalu an stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja želela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim - rekla je vidno raspoložena Ceca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 4 godine

Ceca i Sloba su najbolji.. to ce biti najbolju docek

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija