• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.12.2019

20:38

OTKRIVAMO - DA LI SU LUNA I MARKO I DALJE ZAJEDNO... Jedna sitnica na FOTOGRAFIJI IH RAZOTKRILA! Fanovi gore od želje da SAZNAJU!

Estrada

OTKRIVAMO - DA LI SU LUNA I MARKO I DALJE ZAJEDNO... Jedna sitnica na FOTOGRAFIJI IH RAZOTKRILA! Fanovi gore od želje da SAZNAJU!

Podeli vest

Fanovi su očajni jer se sumja da su Marko Miljković i Luna Đogani raskinuli. Naime, ona je danas otputovala u Austriju, a to znamo jer je objavila stori sa aerodroma, a kasnije i iz studija u Beču. Međutim, jedna sitnica na fotografiji odala je golupčiće. Pročitajte čitav tekst i dobićete odgovor da li su Marko i Luna i dalje u ljubavi...

Dok Luna putuje, Miljković je započeo zanimljivu igru na Instagramu i objavio da on od sada prati samo jedan profil a to je njegov poslovni Sikter 52, dakle Lunu ne prati, a kasnije je objavio da je igra gotova i da se zahvaljuje svima koji su ga otpratili kako bi pokazali svoje lice.

Foto: printscreen Instagram Marko Miljković

Luna se nije oglašavala po tom pitanju. Nakon svega je objavila snimak na storiju. Ona je trenutno u poseti kod nekoga. Na snimku se vidi pas sa kojim se igra u za sada nepoznatom stanu. Sudeći po ponašanju psa, ona mu nije poznata pošto veoma bojažljivo uzima hranu iz njene ruke, a zatim se izmiče.

Foto: printscreen Instagram Luna Đogani

Ubrzo nakon toga je objavila sliku iz studija u Beču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kao sto sam obećala, krcka se nešto novo! ?‍♂️ soon... @yankoomusic ?‍♀️

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 10. Дец 2019. у 9:40 PST

 

- Kao što sam obećala, krčka se nešto novo - napisala je u opisu slike.

Da li ste primetili šta Luna nosi na ovoj fotografiji? Mi jesmo. Naime, bivša pobednica Zadruge se u momentu kada Instagram gori od pitanja "Da li su ona i Marko raskinuli?" opredelila da obuče trenerku koju je Marko dizajnirao. 

Iz ovoga se nameće zaključak da su Marko i Luna i dalje u ljubavi. Međutim, nas interesuje i vaše mišljenje stoga budite slobodni da ga ostavite u komentarima ispod teksta. 

LUNA NAPUSTILA SRBIJU! Nakon što ju je Marko OTPRATIO sa Instagrama, na njenom storiju osvanulo OVO! Raskinuli definitivno?! (FOTO)

Dok fanovi "vrište" jer misle da je ovo kraj kada je u pitanju veza Lune i Marka, Sloba Radanović je zakuvao još jedan problemčić na Instagramu.

Sloba zbog Lune potkačio Marka?

Naime, Lunin bivši je na Instagramu objavio tekst pesme "Hotel u glavi", kojom je, kako tvrde njegovi fanovi, potkačio Marka Miljkovića. U tim stihovima Draška Sikimića pominje se odlazak u Pariz, gde je nedavno bila njegova bivša ljubavnica Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem.

VIDEO SAM DA JE KRENULA DETETOVA GLAVA NAPOLJE I ODMAH SAM REAGOVAO! Branko je porodio svoju suprugu Suzanu, a za Informer.rs ekskluzivno otkriva kako se sve odigralo! OVO SU HEROJI KRAGUJEVCA!

- Da sam joj naplaćivao sva noćenja u mojoj glavi, danas bih imao dovoljno novca da je vodim u Pariz. A ovako je u Pariz vodi onaj koji uopšte nema hotel u glavi - napisao je Sloba na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) дана 9. Дец 2019. у 8:05 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Inace je ovo istina,Luna i Sloba su se jos u Z1 dogovaralu da udu u Oariz,je l moguce ovo?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija