• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

10.12.2019

21:33

NEĆE DA JE LJUBAV BOLI? Ana Nikolić ZAPALILA Instagram fotkom u halterima i bujnim dekolteom - OTKRILA STIH NOVE PESME!

Estrada

NEĆE DA JE LJUBAV BOLI? Ana Nikolić ZAPALILA Instagram fotkom u halterima i bujnim dekolteom - OTKRILA STIH NOVE PESME!

Podeli vest

Svi su zatečeni i jedva čekaju nove pesme.

Pevačica Ana Nikolić je već neko vreme u žiži javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Prvo je bila na meti medija zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći a sada njeni pratioci i fanovi ne prestaju da komentarišu transofrmaciju koju je priuštila svima koji su njen povratak čekali.

Foto: informer

Ponovo zgodna pevačica uskoro će objaviti novi album, koji će pratiti ekranizacije pesama na kojima je pevačica mesecima vredno radila. U halterima, ističući bujni dekolte Ana je svima zagolicala maštu. Nema sumnje da će spot biti pun takvih scena koje će pomutiti um muškom delu njene publike.

Mala sladak život voli, neće da je ljubav boli – napisala je Nikolićeva stih jedne od novih numera, uz fotku sa snimanja spota.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija