• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

11.12.2019

10:25

Miroslav Ilić imao BIZARAN ZAHTEV na sudu? Prvi put se oglasio - kada su ga pitali za SINA, evo šta je rekao!

Estrada

Miroslav Ilić imao BIZARAN ZAHTEV na sudu? Prvi put se oglasio - kada su ga pitali za SINA, evo šta je rekao!

Podeli vest

Pred koncert prokomentarisao...

Miroslav Ilić pre dva dana nije priložio DNK uzorak na suđenju koje je održano u Beogradu, na kom njegova bivša ljubav Mirjana Antonović pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

LUKA JOVIĆ MUVA VELJKOVU BIVŠU! Najuspešniji srpski fudbaler se nameračio na još jednu atraktivnu manekenku!

Miroslav je sinoć održao koncert u Beogradu, a na pitanja o suđenju izbegavao je odgovor.

Foto: Informer

On je prekjuče na suđenju navodno imao bizaran zahtev i tražio je da se dokaže da je Mirjana Devinova majka, a kada je sinoć pred početak koncerta upitan da prokomentariše suđenje, Miroslav Ilić navodno nije znao o čemu se radi, a onda je i požurio na svoj tradicionalni rođendanski koncert.

PRIČALO SE DA SU U SVAĐI! Džejla izbacila PRVU pesmu, Šerifovićka joj uputila OVU poruku - i dalje se ne prate, ali... (FOTO)

- Kakvo suđenje? Doviđenja, imam koncert večeras, ćao! - mahnuo je Miroslav.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Samo nekoliko trenutaka ranije pevač je bio više raspoložen za priču, pa je otkrio zašto mu kolege više ne dolaze na koncerte, te zašto ih on više i ne poziva.

- Ja ovo radim dugi niz godina. Nema kolege koji nije bio ovde, da li gost, da li u publici. Više su se umorili i oni da dolaze i ja da ih zovem i više nikog i ne zovem, niti ko dolazi i aj' zdravo, šta... - rekao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krunislav

pre 4 godine

То је један љигави човек који треба да се стиди Треба да га је срамота

Dragan

pre 4 godine

Kao čovek se pokazao kao kukavica i bednik. Zar to dete nije ljudsko biće. Može ga biti stid, a i njegovu ženu od koje ne smije priznati to djete kao svoje. Ona kao majka morala bi da shvati želju deteta da ga otac prizna kao svoje dete. Đaba ti pare kada nemaš ni malo ljudskosti.

Bane

pre 4 godine

Oduvek je nula od čoveka.Mada, čdim se kako je onakvog mogla da poljubi. Zato je sama kriva.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija