• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2019

07:27

(FOTO) KARLEUŠA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Nema kome nije izmamila UZDAH!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Nema kome nije izmamila UZDAH!

Podeli vest

Jelena Karleuša ovaj put je baš iznenadila fanove retro izgledom iz 80-ih, kako je i sama napisala u opisu slika koje je objavila na Instagramu

Gotovo svakog dana JK ima neku novu top kombinaciju koju podeli sa više od 2 miliona pratilaca, kojima uvek izmami uzdah svojih izgledom. Ovaj put nije bila ni u seksi haljini, ni u kombinezonu, ni u štiklama ili čizmama, već u sporstoj varijanti - u patikama, kožnoj jakni, šortsu i topu.

(VIDEO) ZAVIRITE U KARLEUŠIN DOM IZ BAJKE! Tema ovogodišnje dekoracije će vam NATERATI SUZE NA OČI!

Naravno, neizostavan detalj su sunčane naočare koji Jeleni nikako ne može dosaditi, a kompletan stajling potpuno je istakao njene vitke noge, trbušnjake i sjajnu liniju koju je poslednjih meseci dovela do savršenstva.

Više bismo rekli da je nalik nekom top modelu, a ne pevačici...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? 80’s vibe

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 12, 2019 at 8:39am PST

 

- Vibracije osamdesetih - napisala je Jelena, a njenim fotkama oduševljena je i Jelena Rozga, koja joj je ostavila komentar da je TOP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 4 godine

Ma sve, sve ali sta ce kada je Dusko vise nece.

Bota

pre 4 godine

Kakv bre ljudi uzdah pa ovo je vrh kiča i neukusa,ovo je kriminalni stajling nekoga ko umišlja da je neko.Pa ona je samo osrednja pevaljka koja bez efekata i scenskih štosova ne bi ni bila poznata.Naravno tu su joj,kako bar pišu, seksualne afere,svađe i pogan jezik ali sve ne čini nekoga umetnikom.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija