• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

18.12.2019

16:53 >> 16:55

ISPLIVAO CENOVNIK POZNATE STARLETE! Evo za KOJE USLUGE muškarci moraju da iskeširaju 4.000 evra!

Estrada

ISPLIVAO CENOVNIK POZNATE STARLETE! Evo za KOJE USLUGE muškarci moraju da iskeširaju 4.000 evra!

Podeli vest

Poznata starleta i rijaliti učesnica "Parova", nedavno je šokirala javnost, izjavom da će se kandidovatni za predsednicu Hrvatske, pod sloganom "Sve ću vas zadovoljiti", gde je želela da se bori da se legalizuju marihuana i prostitucija

Nakon toga je objavila i cenovnik, po kom nudi svoje usluge poslovne pratnje, a sada i potvrđuje da ne može da zaradi od fakulteta pa da želi da unovči što je lepa i zgodna.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

 

Foto: Printscreen You Tube

- Mnogi su me pogrešno shvatili, naravno da su skupe cene koje sam navela za večeru, bioskop i upoznavanje. Logično da to ne može priuštiti prosečni čovek Srbije ili Hrvatske, takav posao od 4000€ dogodi se par puta mesečno, 20.000€ par puta godišnje, ne zarađujem po danu 100.000€. Uglavnom su klijenti stranci. Nisam umišljena, ali da sam lepa jesam, zgodna jesam, pa zašto ne bih to naplatila kad je država kakva je da ne mogu zaraditi od svog završenog Filozofskog fakulteta, ne pada mi na pamet čekati na berzi rada - napisala je starleta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zile

pre 4 godine

Koliko sam shvatio drzava je kriva sto se ona kurva. . Uaaa za državu!

Sasko

pre 4 godine

Decko nisi razumeo,starleta je kulturan naziv za prostitutku ko sto je gej za peder,ili pa ja nesto brkam,neka mi oproste ali ti rijaliti sti nisu bas cisti ne pratim cak me nerviraju,ali svima ponesto fali ,nijedan normalan za moje shvatanje a jos opasnije od svega ,gleda nasa omladina,gade mise

MilosObilic1389

pre 4 godine

То су заправо ... - Пролетерке...! Систем нагони на преживљавање...Сналази ко чиме има...А држава? Она је тајкунског карактера па нема времена да брине о свом пролетаријату...!? Нешто мало се сете ... - пред изборе, када треба "сакупљати" гласове...А до тада, "Ко вас шиша"... Зато овом вашом ироничном констатацијом, заправо... - нисте ДАЛЕКО ОД ИСТИНЕ...!!

Luka Medić

pre 4 godine

ja mogu samo da sanjam o ovakvoj devojci, jer sam nakaza

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija