• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

19.12.2019

11:00

OGLASILA SE SLAVICA! Mediji bruje o njenom RAZVODU - isplivali novi detalji, a evo šta je pevačica rekla!

Estrada

OGLASILA SE SLAVICA! Mediji bruje o njenom RAZVODU - isplivali novi detalji, a evo šta je pevačica rekla!

Podeli vest

Pukao odnos sa fudbalerom Vladom?!

Javnost poslednja dva dana bruji o tome da se Slavica Ćukteraš razvela od fudbalera Vlade Avramova, a kako se navodi razlog je to što su često bili razdvojeni.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Slavica i Vlada, koji imaju dvogodišnju ćerku Viktoriju, su, navodno, posle pet godina braka odlučili da se rastanu zbog čestih poslovnih obaveza koje su dovele do toga da se udalje.

Foto: instagram printscreen/cukterasslavica

- Iako mnogi misle da je Vlada Slavici branio da peva, istina je da je on zapravo bio taj koji ju je terao da se vrati muzici. Svakodnevno bi joj govorio da nema ništa loše u tome da se posveti sebi sada kada im je ćerkica porasla. A kada je konačno uspeo da je ubedi da se vrati u Srbiju i snimi pesme, nastali su prvi problemi. Njegovo novo angažovanje u Engleskoj dok je ona u Novom Sadu sa ćerkicom, razdvojenost na koju nisu navikli, Slavičina želja da uspe i da se vrati, sve je to uzelo maha i počeli su da se udaljavaju kao par. Ni jedno ni drugo nikada nisu ni pomišljali da bi njihov brak ikada mogao da pukne, ali upravo to se desilo - tvrdi izvor i dodaje...

Foto: instagram printscreen/cukterasslavica

- Kako je potreba da se rastanu sa obe strane došla neočekivano, nedeljama su razgovarali o rešenju. Tešili su se da se radi o teškom periodu i da će sve proći, ali postajalo je sve jasnije da su im se emocije ugasile i da je razvod neminovan. Tako je i bilo, pa su se mesec-dva otkako su počeli problemi sporazumno razveli. Budući da je razvod sporazuman i da su oni, osim emotivnih partnera, od prvog dana najbolji prijatelji, važno im je da tako i ostane. Ni pod razno ne žele da njihova ćerkica trpi i oseti njihov razvod. Ona je još mala, a pored toga već mesecima je naviknuta na to da su roditelji razdvojeni. Malena Viktorija će, naravno, biti sa Slavicom, koja ni na jedan način neće uskratiti Vladi vreme sa njom. Oni su svakodnevno u kontaktu oko naslednice, uskoro će Slavica ćerkicu voditi kod Vlade i sve je kako treba - dodao je izvor.

Foto: instagram printscreen/cukterasslavica

Slavica, s druge strane, nije bila raspoložena da komentariše odnos sa Vladom Avramovim.

- Nikada nisam pričala o suprugu i detetu, a tako će biti i sada - rekla je pevačica.

TRI STANA U BEOGRADU NA VODI! Pevačica pukla MILION evra za nekretnine! Ponosno poručila - Sve sam sama stekla! (VIDEO)

Na pitanje da li je tačno da je razvedena već mesec dana, kratko je odgovorila:

- Ne želim da pričam o tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija