• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

20.12.2019

14:46

MUSTAFA SANDAL PIŠE AUTOBIOGRAFIJU! Pevač je rešio da OTKRIJE INTIMNE DETALJE iz života sa EMINOM JAHOVIĆ! Neće joj ostati dužan!

Estrada

MUSTAFA SANDAL PIŠE AUTOBIOGRAFIJU! Pevač je rešio da OTKRIJE INTIMNE DETALJE iz života sa EMINOM JAHOVIĆ! Neće joj ostati dužan!

Podeli vest

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal piše autobiografiju, a kako je rekao jedan deo je posvetio upravo bivšoj

Nekadašnji bračni partneri su se sastali kada je pevač saopštio Emini da će dobar deo knjige posvetiti upravo njoj.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Sandal je, naime, Eminu nazvao "najvažnijom ženom u svom životu".

Foto: Instagram

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju - izjavila je Jahovićeva u Ekskluzivno.

Foto: facebook

 

- Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi - dodala je Emina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija