• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2019

07:00

OTKRIVAMO: Oni će biti u žiriju "Pinkovih zvezda"! U crvenim stolicama gledaćemo Acu Lukasa, Maju Berović i...

Estrada

OTKRIVAMO: Oni će biti u žiriju "Pinkovih zvezda"! U crvenim stolicama gledaćemo Acu Lukasa, Maju Berović i...

Podeli vest

Aca Lukas, Maja Berović i Ana Nikolić naći će se u žiriju muzičkog takmičenja. Kad sednem u crvenu stolicu, baba vračara će završiti karijeru, rekao je Aca, aludirajući na Lepu Brenu iz konkurentskih "Zvezda Granda"

Aca Lukas i Maja Berović su novi članovi žirija "Pinkovih zvezda"! Folk zvezde će se naći u petoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja, koja bi trebalo da se emituje već od januara, a njima će se najverovatnije pridružiti Ana Nikolić!

Oštra

Producenti su Maji Berović rekli da u "Pinkovim zvezdama" mora biti oštra na jeziku

 


Lukas je ubeđen da će uništiti konkurentske "Zvezde Granda", na čelu sa Lepom Brenom i Sašom Popovićem.


- Kad sednem u crvenu stolicu, svi ostali će završiti karijere! Baba vračara će tada moći samo da pije kafu sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović - rekao je Lukas, aludirajući na gazdaricu "Granda" Lepu Brenu, koju je nedavno optužio da mu je pomoću vradžbina rasturila brak sa Sonjom!

NEMA MAJKE U SRBIJI KOJA NA OVAJ NAČIN nije skidala detetu TEMPERATURU! DR BRANIMIR NESTOROVIĆ upozorava koliko je ta TEHNIKA OPASNA!

Pregovori


Kako saznajemo, Aca je sa čelnicima Pinka već ugovorio svoj honorar.

Foto: pink.rs

- Kad je posle svađe sa Brenom napustio "Zvezde Granda", Lukas nam je rekao da se više neće pojavljivati u muzičkim takmičenjima. Međutim, predomislio se posle razgovora sa Željkom Mitrovićem. Oduševljen je kakve je uslove dobio na Pinku, kaže da ne mogu da se porede sa onim u "Grandu". Siguran je da će toliko podići rejting Pinka da niko više neće gledati "Zvezde Granda" - priča izvor blizak produkciji.

Lukas zapostavio seriju

Aca će zbog "Pinkovih zvezda" zapostaviti snimanje serije o svom životu. Iako je planirao da na tom projektu radi od januara, sa producentima se dogovorio da se seriji posveti tek na leto, kad se završe "Pinkove zvezde". 


Pored njega, u sledećoj sezoni "Pinkovih zvezda" mlade talente ocenjivaće i Maja Berović.


- Producenti se upravo ovih dana sa Majom dogovaraju o detaljima ugovora. Njima je ona veoma zanimljiva jer privlači mladu publiku i trenutno je jedna od najvećih zvezda u regionu. Ume da bude i veoma oštra na jeziku, pa su joj rekli kako od nje očekuju da rešeta takmičare. Maja pomalo brine kako će snimanje uklopiti s tezgama koje je već zakazala tokom cele 2020. Producenti su joj obećali da će zbog nje većinu emisija snimati radnim danima, a ne vikendom kad ona uglavnom nastupa - priča izvor.

Kreću u januaru


Producenti su trenutno u potrazi i za ostalim članovima žirija.


- Emisija bi trebalo da počne da se snima u januaru, pa producenti imaju kratak rok da okupe celu ekipu. Sledeći pik im je Ana Nikolić, koja je najavila povratak na estradu. Uskoro će zakazati sastanak sa njom, nadaju se da će prihvatiti ponudu - završava priču naš izvor.

 

SEKA IM ZAPUŠILA USTA! Nije mogla da prećuti negativne komentare na IGRAČKU SVOG SINA! (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija