• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

23.12.2019

10:52

NEĆETE VEROVATI KO JE! OVAJ pevač redovno posećuje JAVNE KUĆE - Zaposleni tvrde da provodi noći sa STRIPTIZETAMA!

Estrada

NEĆETE VEROVATI KO JE! OVAJ pevač redovno posećuje JAVNE KUĆE - Zaposleni tvrde da provodi noći sa STRIPTIZETAMA!

Podeli vest

Ko bi rekao?!

Željko Šašić proveo je noć u javnoj kući u Beču. Pevač je sa svojim muzičarem, koji ga prati na svirkama, došao u Beč, gde je posetio javnu kuću.

Naime, prema saznanjima Srpskog Telegrafa, Željko je čest gost u "Babilonu" i hostese ga dobro poznaju, pa je rado viđen na ovom mestu.

Foto: Printscreen Pink

NE MOŽE VIŠE DA GLUMI! Marko Miljković priznao da TEŠKO PODNOSI raskid sa Lunom - Razlog što se neće pomiriti OSTAVLJA BEZ TEKSTA

 

- Željko je prošle nedelje sa svojim došao u Beč da pregovara za neku svirku. Nakon što su završili poslovni deo, čuli su se sa još dva prijatelja koja žive ovde i otišli i otišli su u elitni noćni klub, koji je poznat po skupim zabavam sa devojkama i striptizetama - kaže izvor i dodaje da zaposlene uopšte ne iznenađuje što je Šašić posetio elitnu javnu kuću pošto je on njihov čest gost.

- Šašić često svraća u "Babilon" i njegove dobre poznanice, tj. zabavljačice, uvek su oduševlkjene kada ga vide. Obavezno od njega traže prvo da im peva, pa ga one posle zabavljaju. Ovoga puta on je celu noć proveo tamo, a šta se tačno dešavalo iza zatvorenih vrata, ne mogu da tvrdim jer to niko osim njih ne može da kaže. Obezbeđenje je na vrhunskom nivou, a i diskrecija je zagarantovana.

OGLASIO SE LUKAS! Nakon što se pojavila njegova slika sa BELIM PRAHOM, otkrio - Mi smo se zaj**avali, a neko je... ŠOK!

Foto: Printscreen Pink

O ovom klubu iz centra Beča kruže glasine da ljudi tamo ne idu da jedu i da piju, već da se zabave sa devojkama koje su im dostupne 24 časa. Samo ulaz u ovaj klub košta 100 evra. Obavezno služe devojke koje vam nude zabavu. Cena sa devojkama nije fiksna pošto zavisi od minutaže.

Inače, jedan od Željkovih prijatelja je okačio na Instagram fotografiju iz javne kuće baš od prošle nedelje, kada su posetili ovo mesto. Kada je pevač to video, poludeo je, pa je odmah rekao drugu da skloni kako ne bi imao nijedan trag da je čest gos elitnog noćnog kluba.

Šašić se nije oglašavao za medije povodom ove situacije.

NAPRAVILA FEŠTU U KAFANI! Ana Nikolić OVAKO puni baterije pred novi album - KAD JE ZAPEVALA CECINU PESMU, USLEDIO HAOS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija