• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

21:26

RETKA SLIKA!  Ovako Saša Matić izgleda BEZ NAOČARA - Mnogi ga ne prepoznaju!

Estrada

RETKA SLIKA! Ovako Saša Matić izgleda BEZ NAOČARA - Mnogi ga ne prepoznaju!

Podeli vest

Bićete iznenađeni!

Jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike kod nas svakako je Saša Matić. Saša i njegov brat Dejan.

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, obe bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepele, a taj nedostatak sudbina im je nadomestila izvanrednim muzičkim talentom

Iako je javnost upoznala da činjenicom da bi Saša Matić mogao da progleda ukoliko se operiše, ali to nikada nije hteo da uradi zbog svog brata Dejana. 

ŠOK - NESREĆNI SLUČAJ SPREČIO ULAZAK! Večeras je trebalo da dođe u Zadrugu - pevač zadobio povrede, završio u BOLNICI!

 

Gotovo nikada na javnim nastupima Saša ne skida naočare. Ali, jednom je to uradio i kamera je snimila ovog talentovanog pevača. Pogledajte kako on izgleda, mnogi su rekli skroz neprepoznatljivo.

Foto: Youtube printscreen/markomarkov1

SKANDALOZNO! Trudna učesnica Parova! OTAC DETETA BESNI - ''Dete rađa dete''! HAOS U VILI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija