• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.12.2019

11:05

HILJADE EVRA ZA MALOG ŽELJKA! Ceca sprema SKUPOCENI POKLON - KOLEVKA OD ZLATA! Evo kako će izgledati!

Estrada

HILJADE EVRA ZA MALOG ŽELJKA! Ceca sprema SKUPOCENI POKLON - KOLEVKA OD ZLATA! Evo kako će izgledati!

Podeli vest

Ne štedi kada je u pitanju naslednik!

Iako će porodica Ražnatović biti proširena u maju, kada će snajka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović roditi sina, pripreme polako počinju.

Ceca će sinu i snajki pokloniti unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

DARKO LAZIĆ DUGUJE OGROMNE PARE NAŠOJ PEVAČICI! Ušao u kafanu, napravio VELIKI CEH, nije platio ni DINAR! A stalno menja brojeve telefona...

- Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju - rekao je izvor.

Foto: Informer

- Kolevka je izgrađena u inostranstvu i ručni rad je u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčadu. 

BORIO SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU, izlečio je rak, a malo ko zna da se pre VODITELJSTVA Dejan bavio OVIM POSLOM!

- Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obziron na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri nameštaja sada finaziraju ponudu i daju je na izradu - priča izvor.

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Prema informacijama, među članovi svetskog džet-seta, koji su na istom mestu pazarili kolevke za svoje mališane, one koštaju po nekoliko hiljada evra. 

SOFIJA TERA LUKU DA SE DEPILIRA! Napali je hejteri na društvenim mrežama: Našao je BABA-DEVOJKU, sponzorušu kojoj su samo pare u glavi!

- Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i  ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija