• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story

30.12.2019

09:02

RAZBIJAO I LUPAO PO KUĆI! Atijas progovorio o AGRESIJI i RAZVODU od Anabele - ŠOK ISPOVEST! Ovo je bio KLJUČ da se raziđu!

Estrada

RAZBIJAO I LUPAO PO KUĆI! Atijas progovorio o AGRESIJI i RAZVODU od Anabele - ŠOK ISPOVEST! Ovo je bio KLJUČ da se raziđu!

Podeli vest

Bivši suprug pevačice Anabele Atijas, inače majke pobednice druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Lune Đogani, Andrej Atijas nedavno je napustio kliniku za odvikavanje od pića

Nakon toga odlučio je da se oglasi i otvoreno progovori o problemu sa kojim se suočio. Tako je Andrej rekao da se Anabela i on nisu razveli zbog ove situacije, ali da smatra kako je sve to sigurno uticalo na njihov odnos.

ŠOK - JANJUŠ PREVARIO ŽENU i sa ovom zadrugarkom! Isplivala PREPISKA - Ljubavi moja... Sada se prave da se NE POZNAJU!

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Anabela i ja se nismo razveli zbog mog problema sa pićem, ali to je sigurno uticalo. Kad god bi nastupio neki problem, ja bih se napio. U tom pijanstvu uradio bih nešto deset puta gore nego da sam bio trezan, bio bih deset puta agresivniji. Ali nije istina da sam prema Anabeli bio nasilan, kao što su pisali, iako jesam razbijao i lupao po kući. Porodično nasilje se u tom trenutku jeste događalo, ali nikada je nisam udario. Anabela, moj otac i kum organizovali su intervenciju, kao u filmovima, objasnili su mi da imam problem i da su tu da mi pomognu, ali da ako ne budem želeo da nešto preduzmem, dići će ruke od mene - rekao je Andrej.

UVEK JE RADILA ŠTA JE HTELA! Anabela prokomentarisala raskid Lune i Marka, pa poručila: NIKO NIJE UMRO!

- Prelomio sam kad sam shvatio da sam prestao da se javljam svima, čak sam ignorisao i roditelje i Anabelu. Pojavljivao sam se pijan iz jedne države u drugoj. Tek sada vidim koliki sam problem zapravo imao, koliko me je to kočilo u životu, ali i u braku. Često se dešavalo da zaspim na Anabelinom koncertu ili usred kluba. Pred dolazak na kliniku, baš sam počeo da preterujem - nastavlja Atijas.

Nekadašnji Anabeli muž zatim je pričao i o tome kad misli da su se pojavili prvi problemi sa alkoholom.

Foto: printscreen

 

- Verujem da je sve počelo pre sedam godina zbog žene čije sam se ime zakleo da više neću spominjati. Samo jedno veče proveli smo zajedno, a ona je namestila da zatrudni sa mnom, čekala je plodne dane. A onda, kada je rodila našeg sina Leona, zabranila mi je da ga viđam. Blankica sve zna i sve smo joj rekli. Sa njenih šest godina, sve je veoma zrelo shvatila i prihvatila. Nije bilo izbora, sem da joj kažemo istinu. I sama je shvatala moj problem kada bih uveče došao kući i zaudarao na piće. To mi je i govorila, nije želela da bude pored mene. Rekao sam joj da se sada lečim od pića i samo sam je zamolio da ne priča nikome u vrtiću da ne bi njoj bilo teže zbog toga - govori Atijas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija