• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav/Zdravlje/J. Živković

31.12.2019

15:11

OVO SU NAJLUĐE ŽELJE POZNATIH! Želim muškarca da me LJUBI CEO DAN i da me NIKAD NE NERVIRA - a kad čujete NJEGOVU... Šou

Estrada

OVO SU NAJLUĐE ŽELJE POZNATIH! Želim muškarca da me LJUBI CEO DAN i da me NIKAD NE NERVIRA - a kad čujete NJEGOVU... Šou

Podeli vest

Neko iščekuje unuče, ekskluzivni intervju, uspeh na poslu, novog partnera... ali svi su složni u univerzalnim, najvažnijim željama koje podrazumevaju zdravlje, uspeh, slogu i ljubav

Nikola Rokvić, pevač - Ljubav, za stepenik više!

- Svima želim mnogo zdravlja, kao i sebi! Želim da mi se ostvare neki poslovni projekti koje sam zamislio. I želim da Bojana i ja zakoračimo još jedan stepenik više u našoj velikoj ljubavi!

OPLJAČKANA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka na meti džeparoša - odneli joj novčanik sa NOVCEM unutra!

Marinko Rokvić, pevač - Još jedno unuče!

- U sledećoj godini želim da dobijem još jedno unuče, a za dalje - videćemo. A svojoj publici želim dobro zdravlje, sreću, ljubav i puno, puno dobre muzike Marinka Rokvića!

 

 

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ

Šta bi voleo da dobiješ od Deda Mraza?
- Hit.
Šta su tvoji planovi za narednu godinu? Manje vina, više pesme ili obrnuto... ili nešto treće...
- U narednoj godini planiram da podignem svoju karijeru na još viši nivo, da objavim nekoliko dobrih pesama i da budemo što bolji na nastupima. Ova godina je bila dobra kada je reč o poslu, a nadam se da će sledeća biti još bolja. Ako može i pesme i vina - odlično.

Jana Milić Ilić, glumica - Srećna sam što sam ponovo Marina!

- Želim da moja porodica bude zdrava, da smo na okupu i složni. Moj sin lepo napreduje, nedavno je napunio pet godina i sve moje želje su zapravo fokusirane na njega. Kada je reč o poslu, imala sam sreće, pa mi se mnogo lepih želja ostvarilo. Neću da budem bahata, pa da želim "hleba preko pogače". Srećna sam što snimamo „Istine i laži" i radujem se što ću ponovo biti Marina, jer sam emotivno vezana za tu ulogu. Sada vredno radimo na tekstu i uskoro počinje snimanje. Kada je reč o pozorištu, igram u dečijoj predstavi „Čarobni kliker" sa Zoranom Kesićem, i to po nekoliko predstava na dan. To je toliko lepo iskustvo, toliko sam srećna što sam deo družine „Čarobnog klikera" i pozivam vas da dođete u „Dorćol plac" i pogledate predstavu!

BIKOVIĆ U ULOZI DEDA MRAZA! Zajedno sa ekipom "Južnog vetra" podelio paketiće deci u Tiršovoj

Vesna Dedić, TV autorka i spisateljica - Muškarca da me ceo dan ljubi i nikad ne nervira!

- Moja novogodišnja želja je ista kao i želja svake žene i majke u ovoj zemlji: da budem zdrava, da dete, ako je student, daje ispite, da se pojavi muškarac koji će me ljubiti od jutra do večeri i nikada da me ne nervira i da mi se poveća plata! Eto, to je sve.

Foto: Ljubav i zdravlje/dodatak

Radoš Bajić, glumac i reditelj - Mir! Samo mir!

- Jedina moja želja za 2020. godinu jeste da moja porodica bude zdrava i da bude mir u državi! Profesionalne želje? Nemam ih. Nikada čovek ne ostvari sve što želi, ali opet se vraćamo na zdravlje i mir. Ako toga nema, onda nema ni profesionalnih želja.

NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Veljko Ražnatović započinje NOVI BIZNIS - uložiće MILIONE u ovaj projekat, ima JASAN CILJ!

Baka Prase - Šaim se!

- Želim svima sve najbolje i svima želim „Šaim se" majice kao poklon! A sebi želim puno zdravlja. Zbog posla sam ga žrtvovao, pa vreme je da se malo vratim!

Sandra Perović, TV autorka - Želim Skorsezea!

- U 2020. godini želim da intervjuišem Martina Skorsezea, iako sam do sada uradila preko 300 intervjua sa eminentnim stvaraocima iz oblasti sedme umetnosti. A svim ljudima pre svega želim dobro zdravlje. O zdravlju moramo da vodimo računa svaki dan. I želim nam svima manje zagađenja, čistiji vazduh, jer je i to povezano sa zdravljem. Da cela planeta bude čistija, jer smo mnogo godina unazad bili loši prema našoj planeti. Želim da budemo bolji ljudi, da se bolje odnosimo i prema svima koji su nemoćni, najpre prema životinjama. Ali da imamo i malo više empatije jedni prema drugima!

 

 

Branko Janković, glumac - Više ukusa!

- Želim nam da bude malo više razuma, pameti i ukusa!

RADOST NA ESTRADI! Porodila se naša pevačica - na svet donela ĆERKICU, dali joj veoma NEOBIČNO IME! (FOTO)

Bora Drljača, pevač - Svake sledeće godine po jedno unuče!

- Želim da 2020. godina bude mnogo bolja nego ova, jer ova mi je mnogo bila loša. Išao sam na operaciju... Zato želim da 2020. bude najbolja! Da me služi zdravlje, što je najvažnije. I, evo, moj mlađi sin ima 40 godina, a ne ženi se! A stariji se oženio mlad, ali mlada ne može da rodi. Zato mi je želja i da svake sledeće godine bude unuče! Ne znam, videćemo... Jedino da ja pod stare dane pravim decu! Da nađem neku mlađu, pa da pravim! Ajd da se ne šalimo, u 2020. godini normalnom narodu želim puno sreće, veselja, ljubavi i svega onog što želim sebi. Voli vas, narode, i ljubi vaš Boro Drljača!

Foto: Ljubav i zdravlje/dodatak/Autor: RTS

Dragana Kosjerina, TV voditeljka - Da manje mislimo na posao, a više na zdravlje

- Ova godina je bila veoma uspešna za mene, dobila sam nove zadatke, nove izazove i sve je prošlo dobro. Pomerila sam svoje granice i nadam se da ću sledeće godine imati istu priliku. Privatno, sve mi se u životu složilo i, ako može, neka se ponovi ova godina! U 2020. godini sebi i svima oko sebe želim da shvate da je zdravlje najvažnije, da vodimo računa o sebi, da odlazimo redovno na preglede. Samo tako ćemo moći da da postignemo ciljeve koje stavljamo ispred sebe. Ako samo razmišljamo o poslu i gde bismo želeli da stignemo, neće biti dobro. Svima želim da nađu mir i da takvu atmosferu čuvaju u porodici. Ja svoje zdravlje čuvam onako kako moram. Radim u dve redakcije, što zahteva da radim u dva različita doba dana. Najpre jutarnji program, koji podrazumeva ustajanje u četiri ujutru, a onda snimam šou-program "Ja volim Srbiju", a ta snimanja traju do kasnih sati. Teško mi je da održim neki ritam, organizam se tu i tamo buni. To rešavam tako što svakih nekoliko meseci uzmem dva-tri dana odmora, da mogu da se vratim u neki balans. Otputujem negde, napunim se energijom, pa onda opet u nove pobede.

PIŠE SE DA NAPUŠTAM "GRAND", ALI... Oglasio se Saša Popović - OVO JE JEDINA ISTINA!

Žarko Stepanov, glumac - Kućica u planini, mir i tišina!

- Pre svega, svima želim dobro zdravlje. To je jedino što me zaista interesuje. A kad govorimo o poslu, radujem se novoj sezoni serije "Istine i laži"! Radujem se i novoj sezoni šoua "Lude noći", radujem se mnogo čemu u 2020. godini. Želim da bude posla za sve kolege, a samim tim će i publika biti zadovoljna. A privatno...? Ja sam od onih: kućica na planini, kamin, mir, tišina, dobra knjiga. Ne treba mi nikakva Kuba li nešto slično.

Foto: Ljubav i zdravlje/dodatak/Autor: RTS

Marija Veljković, voditeljka - Sreću i lepe emocije!

- Da smo svi živi i zdravi! To treba da nam je cilj! Onda možemo sve da ostvarimo. Svima želim sreću i lepe emocije!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija