• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika.rs

08.01.2020

11:13

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST! Cobi i Darko Lazić URINIRALI PO AERODROMU - Sirotinjo, je*emo vas u usta! Psovke i bahato ponašanje (VIDEO)

Estrada

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST! Cobi i Darko Lazić URINIRALI PO AERODROMU - Sirotinjo, je*emo vas u usta! Psovke i bahato ponašanje (VIDEO)

Podeli vest

Pevač se oglasio pa objasnio...

Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić su objavili šokantan video na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Cobi je na svoj Insta stori okačio snimak sa aerodroma u Cirihu, gde se vidi kako urinira po pisti dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Ovakvo ponašanje su začinile i sočne psovke koje je Veljković izrekao dok je snimao video.

MILOŠ BIKOVIĆ PRIZNAO ŠTA VOLI DA RADI DEVOJKAMA! I to sa ČOKOLADOM, šok u emisiji! (VIDEO)

 

(VIDEO) OVO JE NAJSKUPLJA PESMA SRPSKE ESTRADE! Marina Tucaković je napisala SAMO JEDAN STIH koji joj je doneo PREKO 100 HILJADA EVRA!

- Pi*anje po ciriškom aerodromu. Ajde, Darko, sad da se ispi*amo. Opa, ide gas, bre. Mamu vam je*em, bre - vikao je Cobi u kameru dok je snimao trenutak uriniranja na pisti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v) on Nov 18, 2019 at 9:34am PST

 

Samo nekoliko trenutaka kasnije nastavio je sa istim ponašanjem, ali u privatnom avionu u koji je ušao sa Lazićem.

- Je*em vam mater, bre. Obični smrtnici, gledajte gde smo. Prajvat džet. Sirotinjo, je*emo vas u usta. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas - vikao je Cobi dok je Lazić iz mraka širio ruke neposredno pre poletanja aviona.

VIŠE NEMA DILEME! Uhvatili smo ih zajedno - MILICA I PETAR U VEZI! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

ŽIVOT ĆE MU SE OKRENUTI NAGLAVAČKE! Ispovest Anastasije Ražnatović o bratu i prinovi, ali i jedno ISKRENO PRIZNANJE

Ovaj snimak doslovce je šokirao sve Cobijeve fanove, te su isti ubrzo raširili društvenim mrežama i nisu štedeli uvrede na Cobijev račun.

Očigledno je i sam Cobi shvatio koliko je preterao kada se ujutru probudio, pa je brže-bolje obrisao ne samo storije sa Instagrama nego i sve tvitove. Od tada se nije oglašavao dok nije prošla oluja uvreda fanova. 

Foto: Instagram printscreen/cobi.v

Cobi se nije javljao na pozive, dok se njegov kolega Darko javio i sve kratko prokomentarisao.

- Odakle vam sada to? Možda smo se nešto zezali, zaista ne bih dalje da komentarišem - rekao je kratko Lazić.

SNIMAK POGLEDAJTE ISPOD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dusan

pre 4 godine

To su ti idoli koje je sirotinja obogatila.Sada se oni zahvaljuju toj sirotinji.Neka imaju pravo.

Vlado

pre 4 godine

Bagra ostaje uvek bagra, bez obzira koliko novca ima!

DUSAN

pre 4 godine

STA RECI NEOBRAZOVANOST DOLAZI DO IZRAZAJA JER KOLIKO IM JE DATA NADARENOST GLASA TOLIKO ISTO NEOBRAZOVANJE CINI NJIHOVA DELA KAD NEDRZE MIKROFON TAKO DA IH TO MOZE SKUPO KOSTATI U ZIVOTU KAO STOJE I POCELO KOD DARKA DASE DESAVA STETA STO NISU SE MALO I DOSKOLOVALI DA BI JOS LEPSE ZIVELI

Dorčolac

pre 4 godine

Bahato ***** koji leči svoje seljačke komplekse.Batice,gde si rodjen ???

Unksi

pre 4 godine

Jadno.. To je nasa estrada. Normalan svet ih i ne slusa a i ne prati.. Bahate se i svasta rade.. Ovo je samo dokaz izivljavanja jer ima se moze se. Uzas jadni i bedni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija