• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2020

18:40

Miljkovića pitali za DEVOJKU, a on IZGOREO! Poruka koju je poslao je SUROVA! Krije Luninu zamenu?

Estrada

Miljkovića pitali za DEVOJKU, a on IZGOREO! Poruka koju je poslao je SUROVA! Krije Luninu zamenu?

Podeli vest

Fanovi su van sebe posle njegove izjave

Marko Miljković iznervirao se zbog devojaka sa kojim ga povezuju, pa je svima uputio ljutitu poruku na Instagramu. Lunin bivši dečko kaže da nema devojku i ne krije je.

DRAGANI PAO MRAK NA OČI! Zadrugarka otkrila da Edo često gleda u nju - TORTA POKUŠAO DA SE OPRAVDA, ali... DUPLA PREVARA?

Foto: TV Pink printscreen

- Marko, kada bude rešio da se upusti u novu vezu svima će to objaviti, nema čega da se stidi i nema šta da krije... Ukoliko Marko reši da ipak krije novu devojku, neće moći ni CIA, ni BIA, ni FBI da je locira i slično, a ne vi, nepismeni, lažni profili po Instagramu - napisao je Marko.

NAPRAVILI FEŠTU NA KOPAONIKU! Veljko se latio mikrofona pa trudnoj Bogdani zapevao OVU PESMU!

Foto: printscreen instagram

BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI! Planetarno popularnom pevaču ugrožene MOŽDANE FUNKCIJE - obratio se javnosti TUŽNIM REČIMA...



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Ko ga je bre pitao? Nema ga nigde tri dana pa kao sad neka prica. Zanimalo ljude tri dana i cao, jos malo i bice sve kako je i bilo pre zadruge 2.

Aki

pre 4 godine

Bravo marko samo gazi sta rade ovi fanatci po ins sacuvaj boze

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija