• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

10.01.2020

20:35

NJU JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA! Gole slike je koštale VEĆE KARIJERE - Evo šta sada o tome kaže Zlata Petrović!

Estrada

NJU JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA! Gole slike je koštale VEĆE KARIJERE - Evo šta sada o tome kaže Zlata Petrović!

Podeli vest

Njene fotke su napravile haos

Folk pevačica Zlata Petrović je pre nekoliko godina doživela veliku neprijatnost kada je zbog golih grudi bila je izbačena iz "Granda", produkcije Saše Popovića.

VELIKI PEH PRODUKCIJE ZADRUGE 3! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA - Evo ko je DRVO MUDROSTI! Dve sekunde OBELODANILE sve!
 

 

- Uvek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u "Grandu". Digla se prašina kada su pre nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vređao, niti je bio grub i nerpijatan - počela je Zlata svoju priču o izbacivanju iz "Granda" za "Alo".

Foto: tvin.rs

- Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna - iznela je Petrovićeva svoje mišljenje o promenjenim prilikama u šou-biznisu. 

ODIŠE LUKSUZOM! Željko Mitrović KONAČNO pokazao dom, otkrio je još tri člana porodice KOJE NIKO NIKAD NIJE VIDEO!

Foto: youtube printscreen/belgrademusic/Iz Profila Tv Grand

- Da se ne lažemo, došlo je takvo vreme da od 1.000 pevačica uspe jedna. I to ako se skine gola ili je vrcava. To je tužno i žalosno jer imamo toliko kvalitetne vokale i pristojnu decu koja ne mogu da dođu do izražaja u ovom ludom svetu. Da se razumemo, nemam ništa protiv toga da se pokažu atributi i svi kvaliteti koji se poseduju, ali u naše vreme se znalo da prvo morate da imate hitove, da budete pevačka veličina, pa onda možete da se skinete. Nikako pre nego što ostavite neki trag na sceni. Da se skidate posle jednog, ili mnogo češće pre nijednog hita, bilo je nezamislivo - zaključila je priču pevačica.

PREKRŠILA PRAVILO ZADRUGE! Tara GUSNO VREĐALA Ivu Grgurić - Oplela po njoj na NACIONALNOJ OSNOVI! Diskvalifikacija?



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59