• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2020

08:58

OPLJAČKANA ZORANA PAVIĆ! Pevačici posle dočeka Nove godine ukraden novac i dokumenta!

Estrada

OPLJAČKANA ZORANA PAVIĆ! Pevačici posle dočeka Nove godine ukraden novac i dokumenta!

Podeli vest

Zorani Pavić su pre nekoliko dana nepoznati lopovi ukrali torbu sa novcem i svim dokumentima

Kako saznaje Informer, poznata pevačica napadnuta je 4. januara ispred zgrade u kojoj živi u Beogradu i zadobila je lakše telesne povrede.

Foto: facebook/Zourana Guevara

- Zoranu su napala dva muškarca dok je ulazila u automobil. Jedan ju je udario pesnicom u glavu, a drugi joj je iz ruke oteo torbu. Od udarca je pala na pod, a napadači su pobegli u nepoznatom pravcu. Odmah je sve prijavila policiji i nada se da će počinioci biti pronađeni - kaže dobro obavešteni izvor blizak pop pevačici.

Ružne misli

Preživela sam jeziv stres, ali ne želim da ovu godinu počinjem sa ružnim mislima...
Zorana Pavić

Naš sagovornik dodaje da se Pavićeva našla u nebranom grožđu jer, osim što joj je ukraden novac, sada mora da vadi sva dokumenta.

- U torbi je imala veću količinu novca pošto se nedavno vratila iz Švedske, gde je održala nastup na dočeku Nove godine. Osim para, ostala je i bez lične karte, vozačke i saobraćajne dozvole, zdravstvene knjižice i kreditnih kartica... - objašnjava naš sagovornik.

Zorana je za Informer potvrdila da je doživela neprijatnost, ali zbog istrage nije želela mnogo da govori na tu temu.

Preživela infarkt 2014. godine

Zorani su novogodišnji praznici preseli i pre šest godina kada je početkom januara preživela lakši srčani udar. I tada je uprkos ozbiljnom problemu bila optimista.
- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta - izjavila je tada Pavićeva. 

- Nisam ozbiljnije povređena i to je najbitnija informacija. Preživela sam jeziv stres, ali ne želim da ovu godinu počinjem sa ružnim mislima... Verujem da postoji verovatnoća da se uđe u trag tim "čarobnim momcima". Razumite me, ne bih više da govorim o tome... - poručila je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija