• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

13.01.2020

12:40

IMA ZMIJU U NOVČANIKU! Darko Lazić NAŠAO Marini posao - SHVATIO GREŠKU IZ BRAKA SA ANOM SEVIĆ - Gagićeva će raditi OVO!

Estrada

IMA ZMIJU U NOVČANIKU! Darko Lazić NAŠAO Marini posao - SHVATIO GREŠKU IZ BRAKA SA ANOM SEVIĆ - Gagićeva će raditi OVO!

Podeli vest

Neće više da se rasipa

Kako ga je rasipnički život svojevremeno doveo u situaciju da grca u dugovima iako odlično zarađuje, Darko Lazić je odlučio da okrene novi list, te je navodno zaposlio svoju emotivnu izabranicu Marinu Gagić.

PLAVUŠA, TANKE OBRVE I BEZ GRUDI! Aleksandra Mladenović tvrdi da je IŠLA POD NOŽ samo zbog... Isplivala fotka pre njene SLAVE!

Foto: printscreen instagram

- Marina je mlada i lepa devojka, zgodna je i zaista joj sve lepo stoji. Zbog toga su ona i Darko došli na ideju da i ona ima neku obavezu i skroman džeparac, pa se tako Lazićeva verenica odlučila da reklamira stvari jednog butika - počeo je priču izvor.

ŠTA ĆE REĆI CECA? Kija OBELODANILA da se 7 godina druži sa ARKANOVIM SINOM - provode vreme i u Americi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gagicmarina је поделио/ла објаву дана 10. Дец 2019. у 8:49 PST

"To i poslodavcima odgovara, jer osim što je atraktivna, Marina je i sa poznatim pevačem, što njima za reklamu i te kako dobro dođe. Ona ima puno pratilaca na Instagramu, pa je i to plus, jer ona redovno fotografije sa njihovim modelima kači i na svoju društvenu mrežu i tako ih reklamira. Darko se negde opametio kada je novac u pitanju. Pre nesreće je mnogo trošio, dok je bio sa Anom Sević u braku, ona nije nigde radila, i to na njegovo insistiranje i on je shvatio da je to greška. Nije samo novac u pitanju, on smatra da Marina pored sina Alekseja treba da ima i dodatnu obavezu kako bi ispunila i svoje vreme - završio je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija