• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

19:14

POTPUNO IZOBLIČEN I OTEČEN, JEDVA GLEDA! Šok fotke našeg poznatog glumca - zabrinuo sve, niko ga NE PREPOZNAJE! Oglasio se i otkrio... (FOTO)

Estrada

POTPUNO IZOBLIČEN I OTEČEN, JEDVA GLEDA! Šok fotke našeg poznatog glumca - zabrinuo sve, niko ga NE PREPOZNAJE! Oglasio se i otkrio... (FOTO)

Podeli vest

Evo šta se desilo

Glumac Slaven Došlo uplašio je sve novim fotografijama na Instagramu.

Potpuno izobličen i otečen, dok su se svi uplašili i pitali šta se desilo, glumac je objasnio šta mu se desilo.

PRETUČEN MILE KITIĆ! GRUPA SE OKOMILA NA NJEGA USRED NASTUPA! Nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

SNIMAK IZ HITNE - Zgazio mi je majku i polomio joj OBE NOGE! Jeziva scena - jecala i kukala, naš muzičar u centru skandala! (VIDEO)

- Postoji ta jedna amazonska žaba za koju kažu da leči skoro sve. Jedina mala posledica je što neko vreme izgledaš poput nje - napisao je Slaven i objasnio da su mu na kožu stavili pomenutu žabu, a onda otkrio šta se dalje desilo.

Foto: instagram printscreen_slavendoslo

- Ne maltretiraju žabu nego je samo uhvate kada izađe jednom u sto godina na površinu. Uzmi malo sluzi sa nje i onda ti to stave na kožu koju su prethodno zagrebali. Onda malo povraćaš, otekneš, i onda si kao nov - objasnio je Slaven, pa nastavio...

ZAVRŠILA U JAKIM BOLOVIMA! Ana Bekuta imala dve nezgode - povredila jednu, pa drugu nogu! Otkrila nam je šta se tačno dogodilo... (FOTO)

OGLASIO SE PEVAČ POSLE NASRTAJA NA NJEGA! Mile Kitić OTKRIO razlog BATINJANJA, njegova Marta se POTRESLA kao nikada do sada!

Foto: instagram printscreen/slavendoslo

- I ne, nije filter. I da, kambo (žaba) se koristi kao tradicionalna imunizacija u području Amazona zato što oslobađa telo od svih mogućih toksina, a i poprilično je zabavno kada ti je faca u ovom stanju - zaključio je glumac, dok su se njegovi pratioci pitali da li je reč o šali ili ne.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija