• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

14.01.2020

08:15

MERIMI NJEGOMIR ODUZIMAJU DVE TREĆINE PENZIJE ZBOG DUGA ZA KIRIJE! Pevačica u problemu zbog neizmirenih obaveza

Estrada

MERIMI NJEGOMIR ODUZIMAJU DVE TREĆINE PENZIJE ZBOG DUGA ZA KIRIJE! Pevačica u problemu zbog neizmirenih obaveza

Podeli vest

Me­ri­ma Nje­go­mir još ni­je re­ši­la pro­blem s ne­pla­će­nim sta­na­ri­na­ma Di­plo­mat­skom sta­m­be­nom pre­du­ze­ću (Di­pos), zbog če­ga joj sa­da odu­zi­ma­ju dve tre­ći­ne pen­zi­je, sa­zna­je Ku­rir

Već je po­zna­to da pe­va­či­ca dr­ža­vi du­gu­je ogro­man no­vac za izna­j­mlji­va­nje sta­na u cen­tru Beo­gra­da, ko­ji še­st i po go­di­na ni­je pla­ća­la. Na sve na­či­ne je po­ku­ša­va­la da izbe­g­ne i da ospo­ri taj dug, ali bez uspe­ha.

MERIMA NJEGOMIR SE POVLAČI SA SCENE?! Pevačica progovorila o karijeri, pa OTKRILA ŠTA PLANIRA ZA SLEDEĆU GODINU!

LOPOVI OPLJAČKALI STAN MERIMINOG MRTVOG MUŽA! Ukrali nakit vredan VIŠE HILJADA EVRA!

Dugo suđenje

Su­đe­nje je du­go tra­ja­lo, pa je na kra­ju pre­ma pre­su­di Pr­vog osnov­nog su­da, do­ne­toj u ma­ju 2016. go­di­ne, du­žna da pla­ti ki­ri­je za ne­kre­t­ni­nu u ko­joj je ži­ve­la 16 go­di­na. Dug se na­go­mi­lao i izno­si 35.000 do­la­ra. Ta­da je do­ne­ta odlu­ka da se dr­ža­va na­mi­ri ta­ko što će od Me­ri­me me­se­č­no odu­zi­ma­ti dve tre­ći­ne pla­te, s ob­zi­rom na to da je ona ta­da ra­di­la kao ured­nik na RTS. Pri­ma­nja su joj bi­la 60.000 di­na­ra, što zna­či da je 40.000 odla­zi­lo za ot­pla­tu du­ga. Pe­va­či­ca ni­je že­le­la da se sa­gla­si sa ova­kvom pre­su­dom, pa je kra­jem 2017. na­pu­sti­la po­sao na Jav­nom se­r­vi­su, a sve s ci­ljem da pro­du­ži rok za vra­ća­nje no­v­ca. Me­đu­tim, dr­ža­va je on­da na­šla dru­go re­še­nje.

VELIKA TUGA MERIME NJEGOMIR: Preminuo njen Milan, čovek s kojim je bila od svoje 21. godine života!

Pokajala se

- Sko­ro sam sre­la Me­ri­mu i re­kla mi je da i da­lje mo­ra da ot­pla­ću­je taj dug. Na­pu­sti­la je RTS jer ni­je hte­la da ra­di za 20.000 me­se­č­no, me­đu­tim, njoj od ta­da odu­zi­ma­ju dve tre­ći­ne pen­zi­je. Ona ima 37.000, kao i 50.000 di­na­ra tzv. na­cio­nal­ne pen­zi­je. Od to­ga joj uz­mu me­se­č­no 58.000, pa njoj osta­ne sa­mo 29.000. Na­rav­no, tim pa­ra­ma je­dva da pla­ti ra­ču­ne za ko­mu­na­li­je. Mo­ra da ra­di, da na­stu­pa gde god je po­zo­vu. Vi­de­la sam da joj je baš te­ško, ali ona je uvek bi­la upor­na. To s Di­po­som je njen ve­li­ki pro­blem, mno­go se na­pa­ti­la zbog tog du­ga, a sa­da se po­ka­ja­la što je na­pu­sti­la RTS - re­kla nam je pe­va­či­ci­na pri­ja­te­lji­ca, ne že­le­ći da joj spo­mi­nje­mo ime. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 4 godine

Jel treba možda da je žalimo ili organizujemo SMS akciju da platimo njene dugove? Napustila posao da ne bi plaćala dugove, mislila da se na prevaru oslobodi plaćanja ... I ja bih voleo da živim u luksuznom diplomatskom stanu 16 godina, izigravam facu a da ne plaćam ništa ... Manje mi je nje žao nego za lanjski sneg.

Ma nemojte

pre 4 godine

A 'jel ja sad treba da se potresem, ili sta? Pa evo, kod mene u Borci ima mnogo stanova koji se izdaju za malo para, pa nek se preseli u garsonjeru!

GG

pre 4 godine

Meni dali kuću na licitaciju zbog 1500 evra duga za gas ( zajedno sa kamatom i tužbom) nisu hteli od penzije, haos u ovoj državi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija