• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

10:21

PRE CECE, BIO JE SA NJOM U BRAKU! Ovo je Arkanova PRVA ŽENA - evo kako DANAS izgleda! Imaju četvoro dece (FOTO)

Estrada

PRE CECE, BIO JE SA NJOM U BRAKU! Ovo je Arkanova PRVA ŽENA - evo kako DANAS izgleda! Imaju četvoro dece (FOTO)

Podeli vest

13 godina emotivne veze

Na današnji dan 2000. godine u hotelu "Interkontinental" u Beogradu ubijen je Željko Ražnatović Arkan, vodja paramilitarnih jedinica u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije i lider Stranke srpskog jedinstva.

DVE DECENIJE BEZ ARKANA! Željko Ražnatović ubijen na današnji dan pre 20 godina! (VIDEO)
SRPSKA MAJKA PROSLAVILA PRAVOSLAVNU NOVU GODINU! U Cecinom domu slavilo se do jutra i Lukas se latio mikrofona! Posvetili Arkanu pesmu... (VIDEO)

Njegova supruga Ceca i deca Anastasija i Veljko na proslavi pravoslavne Nove godine posvetili su mu pesmu "Tako mi nedostaješ" i emotivnu poruku (više o tome čitajte ovde).

Foto: Printscreen You Tube

Natalija Martinović je prva supruga Željka Ražnatovića Arkana. U braku su bili čak 13 godina, od 1985. do 1994. godine.

ARKANOV SIN OBJAVIO SLIKU NASTALU MESEC DANA PRE UBISTVA! Jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO

Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Foto: instagram printscreen/vojinraznatovic

Nikola, Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a malo ko zna da je baš on 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu "Nevaljala".

KIJA SNIMA DUET SA ARKANOVIM SINOM - BOMBA! Marina Tucaković će im napisati EMOTIVNU BALADU, a evo šta CECA misli o tome!

Maša Ražnatović je završila studije i zaposlila se u Njujorku, dok je Milena je završila filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji. 

Foto: youtube printscreen/Svetlana Ceca Ražnatović

Vojin takođe živi u Americi, u Las Vegasu i često deli slike sa pokojnim ocem. Ovih dana pojavila se priča da će snimiti duet sa pobednicom "Zadruge 1", Kristinom Kijom Kockar, a detaljnije o tome čitajte ovde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata i ja. 1984 god. Hvala ti sto si bio brižan otac i ponosan patriota. I uz sve to, Srbin iz Crne Gore ?????

A post shared by Vojin Ražnatovic (@vojinraznatovic) on Jan 14, 2020 at 9:44pm PST

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija