• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

15.01.2020

17:15

MILICU I PETRA SPOJIO KONJ?! Detalji sa prvog sastanka ĆE VAS OBORITI SA NOGU!

Estrada

MILICU I PETRA SPOJIO KONJ?! Detalji sa prvog sastanka ĆE VAS OBORITI SA NOGU!

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović i gumac Petar Strugar u tajnoj su emotivnoj vezi već tri meseca, a par se upoznao zahvaljujući jednom konju

Naime, Milica í Petar su se upoznali na snimanju njeno novog spota za pesmu „Ljubav manje", u kojem osim nje, ulogu ima i glumčev konj. Varnice iz među Milice i Petra sevnule su odmah, ali su pevačica i glumac u vezu uplovili tek nekoliko dana nakon upoznavanja.

VIŠE NEMA DILEME! Uhvatili smo ih zajedno - MILICA I PETAR U VEZI! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

- Milica í Petar se nisu poznavalií ranije, a upoznali su se na krajnje neuobičajen način. Kada je Milica snimala spot za pesmu producenti i redítelji su se dosetili da kon bude centralna figura. Budući da je Petan Strugar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su s njim - počinje priču izvor blizak ovom paru koji je upućen u detalje njihove veze.

Foto: Printscreen You Tube

- Čim je Petar došao na set sa svojim konjem i pružio Milici ruku kako bí se upoznali, sevnule su varnice. Mislim da su se oboje zaljubili na prvi pogled, mada ni jedno ni drugo to nisu hteli da priznaju. Tog dana su razmenili brojeve telefona, počeli su da se dopisuju i tako je počelo - priča izvor i dodaje da je "upoznavanje“ posredstvom poruka trajalo nekoliko dana.

- Neprestano su se dopisivali, a onda su rešili i da se vide i već na prvom sastanku su se smuvali. Zajedno su već tri meseca í prelepo im je. Zaljubljeni su, ne razdvajaju se. Međutim, Milica kao da se plaši da se prepusti i opusti. Ne želi da u javnosti išta govori o vezi kako se nešto ne bi izjalovilo. Do sada je to činila i ispostavilo se da je to bilo loše po nju", kaže izvor i objašnjava da je, zbog medijskog pritiska, teško podnela raskid dugogodišnje veze sa koreografom Milošem Paunovićem. Kada ste srećni i zaljubljeni, onda želite da to zna ceo svet, pa pžurite da se pohvalite svima. Međutim, kad ta veza pukne, onda svima dugujete objašnjenje zbog čega se to desilo, a u tim momentima vam nije ni do čega. Zbog svega toga, ali i zbog sujeverja, Milica je ovog puta želela da svoju ljubav čuva od svih - kaže izvor.

Foto: Instagram/printscreen

Glumac Petar Strugar deli Miličino mišljenje i smatra da je još rano da se medijski eksponiraju, mada ne krije da bi voleo da je pred svima grli i ljubi.

- Petar iza sebe već ima brak, ali i malo dete, koje ne želi da povredí ni na koji način. Vrlo je obazriv kada javno istupa i trudi se da u svemu bude ispravan - dodaje izvor.

MILICA I STRUGAR POČINJU DA ŽIVE ZAJEDNO! Glumac kupuje novi nameštaj za pevačicu, a evo kada se SELI!

MILICA SE UDAJE ZA STRUGARA! Glumac je vodio u Budvu da upozna familiju, U PLANU JE VELIKA SVADBA!

Kako je izvor još otkrio, Strugar je upoznao svoju izabranicu sa roditeljima, ali i sa sinom, međutim, o braku još ne razmišlja.

- Lepo im je, zaljubljeni su do ušiju, ali brak nije nešto o čemu razgovaraju. Polako, korak po koak... Mada, ko zna? Svakako su na obrom putu - dodao je izvor za kraj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija