• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

17.01.2020

19:00

UŽASNUTA IZJAVOM RIVASOVE! Vesna Zmijanac UZNEMIRENA nakon tvrdnji da je njena majka držala JAVNE KUĆE - Poručila joj OVO!

Estrada

UŽASNUTA IZJAVOM RIVASOVE! Vesna Zmijanac UZNEMIRENA nakon tvrdnji da je njena majka držala JAVNE KUĆE - Poručila joj OVO!

Podeli vest

Nije joj prijalo ovo

Vesna Rivas znela je nedavno tvrdnje o životu Vesne Zmijanac, rekavši kako je njena majka navodno bila vlasnica tri javne kuće.

MAJKA NAŠE POZNATE PEVAČICE DRŽALA TRI JAVNE KUĆE U BEČU?! Vesna Rivas iznela SKANDALOZNE DETALJE: Obožavali su je kriminalci!

Foto: Printscreen You Tube

Zmijančeva je zgrožena rečima Rivasove i kaže da da svi sa estrade znaju kakva je žena bila njena majka Kovina.

EDO NIJE POSLAO TORTU! Zilha tvrdi da njen muž laže?! Otkriveno ko je zaista Dragani poslao POKLON!

- To je neviđena laž. Moja majka u kafani nije ušla dok ja nisam propevala, pa ni tada nije, već je dolazila na koncerte. Ko je Vesna Rivas da priča o mom tužnom detinjstvu, koje, pritom nije bilo tužno? Majka se uvek trudila da mi ništa ne fali i da srećno odrastam. Ma, nije mi bilo dobro kad sam to videla! Je l' znate da ja imam 63 godine? I sad takve brutalne laži treba da čitam o pokojnoj majci? Pa to je strašno! - kaže Vesna Zmijanac.

Foto: Printscreen You Tube/Vesna Zmijanac

- Mogao je bilo ko pre 25 ili 26 godina da se slika sa mnom i da kaže da mi je prijatelj, to je prosto smešno. Ja se s mojim drugaricama čujem svaki dan, a prijatelj je velika reč za mene. Moju majku zna cela estrada, sve moje starije kolege, svi znaju ko je Kovina i kakva je žena bila. Vesna Rivas je očigledno htela da se napravi važna jer, kao, mene zna i mi smo pričale. Da je stvarno tako, pa to bi neko iščačkao mnogo ranije. Strašno - zgroženo je rekla Zmijančeva za Svet.

I DALJE U CRNINI! Šabanova Goca se od njegove POGIBIJE ne pojavljuje u javnosti - ali je Ilda ODALA - Evo kako sada izgleda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija