• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2020

21:05

NIJE LUD DA BUDE SA TOBOM! Avi Karabatić niko ne veruje da je u vezi SA OVIM MANEKENOM - Starleta briše komentare na INSTAGRAMU!

Estrada

NIJE LUD DA BUDE SA TOBOM! Avi Karabatić niko ne veruje da je u vezi SA OVIM MANEKENOM - Starleta briše komentare na INSTAGRAMU!

Podeli vest

Ava Karabatić nedavno je šokirala čitav region kada je objavila oglas putem kog je pratiocima kao nagradu nudila intimne odnose, a sada je ponovo sve iznenadila kada je objavila da ima novog dečka

Voditeljka i starleta je već izvesno vreme u vezi sa poznatim turskim manekenom Kaledom Alijem, a kako kaže vezu su neko vreme krili jer su oboje javne ličnosti.

- I došao je trenutak koji ste svi očekivali. U vezi smo već duže vreme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Volim te - napisala je Ava uz fotografiju na kojoj manekenu drži ruku na donjem vešu.

Foto: printscreen/instagram/ava_karabatic_official

Međutim, neki od njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži mislili su da je ljubav s turskim manekenom Ava izmislila, a onda su to napisali u komentarima na ovu fotografiju, međutim Ava ih je sve obrisala, što možete i da vidite.

Međutim, turski maneken je potvrdio vezu sa starletom.

 

Foto: printscreen/instagram/ava_karabatic_official

A ovako izleda taj maneken:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SATURDAY ??

Објава коју дели Khaled Ali خالد علي (@khaledjali) дана 30. Нов 2019. у 10:57 PST

Ava je, podsetimo, pre nešto manje od mesec dana objavila šokantan oglas u kome je navela sledeće:

- Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam da napravim svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svideti muškoj populaciji, reč je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između intimnih odnosa, vođen


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija