• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

20.01.2020

09:00

EKSKLUZIVNO! KARLEUŠA SNIMA DUET SA BRAZILSKOM TRANDŽOM: Ako me posle toga ne spale na Terazijama...

Estrada

EKSKLUZIVNO! KARLEUŠA SNIMA DUET SA BRAZILSKOM TRANDŽOM: Ako me posle toga ne spale na Terazijama...

Podeli vest

Jelena Karleuša udružila snage sa najvećom latinskom muzičkom zvezdom, transvestitom Pablom Vitarom. Ako me posle toga ne spale na Terazijama, napraviću mnogo dobar posao, rekla je pop zvezda

Jelena Karleuša je rešila da osvoji Latinsku Ameriku uz pomoć brazilskog transvestita Pabla Vitara! Kako saznaje Informer, pop zvezda snima duet sa kontroverznim muzičarem, čiji najveći hit na Jutjubu ima skoro pola milijarde pregleda!

Instant sranja

Ne padam pod uticaj muzičkih sranja, autotjun budalaština i instant hitića. Sve ću da zasenim novim albumom

Jelena Karleuša


- Jelena je čekala skoro devet godina na novi album jer njime želi da se probije na svetsko tržište. Uveliko radi na pesmi sa Pablom! - priča izvor blizak pevačici za Informer i dodaje:


 

Foto: Instagram/tanjug

AU! Jelena Karleuša ČESTITALA Dušku rođendan - POPILA IGNOR od muža jer je REPOSTOVAO samo čestitke od ATINE I NIKE!

- Prvi korak je napravljen pre pola godine, kad su se zapratili na Instagramu. Pablo je prvi poslao poruku Jeleni, pohvalio je njen stajling i rekao da na njenim fotografijama često nalazi inspiraciju za svoje odevne kombinacije. Pop zvezda mu je uzvratila komplimentom da je talentovan i hrabar. Počeli su svakodnevno da se dopisuju i da lajkuju jedno drugom fotografije, sve dok jednog dana nisu pomenuli duet! I vrlo brzo su se dogovorili da to bude hip-hop pesma, a kako žive na dva kraja sveta, ona će svoj deo snimiti u Beogradu, a on svoj u Brazilu. Potom će spot snimiti u Rio de Žaneiru!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌❌❌ In @prettylittlething

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 19. Јан 2020. у 11:01 PST

 

Na stranom jeziku


Karleuša je nedavno zagolicala maštu fanova kad je najavila pesmu "koja nije na srpskom jeziku", ali je tad sakrila od javnosti da sarađuje sa brazilskim transvestitom.

9 godina

je prošlo od Jeleninog poslednjeg albuma


- Imam jednu veoma interesantnu pesmu, za koju ćemo uskoro snimiti i spot. Ne mogu da kažem da li je na našem jeziku... U svakom slučaju, to će biti nešto o čemu će se pričati! Ako me posle toga ne spale na Terazijama, onda će to biti mnogo dobra priča - rekla je Jelena i dodala:


- Ne padam pod uticaj ove današnje hiperprodukcije i sranja koja se snimaju. Naročito autotjun budalaština i instant hitića. Drago mi je što su polako počele da izumiru te pesme. Kada izbacim novi album, sve ću da zasenim!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oversized ? In @prettylittlething ad

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 11. Јан 2020. у 7:00 PST

 

Dobio MTV nagradu


Pablo Vitar je prvi album objavio tek pre tri godine, ali je brzo postao jedna od najvećih zvezda u Latinskoj Americi. Njegov najveći hit "Sua Cara" ima 478 miliona pregleda na Jutjubu, a sledi "K. O." sa 349 miliona i "Corpo sensual" sa 287 miliona pregleda. Pre dve godine je nominovan za nagradu Gremi, a prošle godine je osvojio MTV nagradu za najboljeg brazilskog izvođača. On je prva transosoba kojoj to pošlo za rukom. Snimio je pesmu i sa poznatom svetskom reperkom Igi Azaleom. Najavio je da će ove godine objaviti album "111", na kome će se, po svemu sudeći, naći i duet sa JK!

JK: Pablo, volim te!

Jelena Karleuša i Pablo Vitar često jedno drugom lajkuju fotografije i pišu pohvalne komentare. Tako je brazilski pevač nedavno ispod Jelenine slike napisao: "Volim tvoj izgled i stajling", a ona mu je odgovorila: "A ja volim tebe!"

 

Zabraniću ćerkama da gledaju jutjubere

Foto: Printscreen You Tube/bakaprase

Jelena Karleuša ne podnosti jutjubere, među kojima je najpopularniji Baka Prase.

- Moje ćerke gledaju isključivo ta sranja! Samo taj jutjuberaj, blogeraj i te budalaštine. Rekla sam im da ću još malo to tolerisati zato što su male. Kad odrastu, sigurno će se stideti toga - rekla je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija