• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

23.01.2020

08:43

ŠOK INTERVJU ŽELJKA ŠAŠIĆA: Posle Cece i Dragane, želim Jelenu Karleušu! A evo šta je rekao o RIJALITIJIMA, drogi i alkoholu!

Estrada

ŠOK INTERVJU ŽELJKA ŠAŠIĆA: Posle Cece i Dragane, želim Jelenu Karleušu! A evo šta je rekao o RIJALITIJIMA, drogi i alkoholu!

Podeli vest

Pevač otkriva da li želi da po drugi put postane otac, priča o svojoj imitaciji Ace Lukasa i načinu na koji je prihvatio ćerkinog dečka

Iako je devedesetih godina prošlog veka dostigao vrhunac slave s pesmom „Gori more, tope se planine“, Željku Šašiću popularnost nikad nije drastično pala. Našao je svoje mesto na estradi i svojim pevačkim kvalitetom ne dozvoljava da mu ga neko oduzme. Uz sve to, i Šašićev privatni život dosta je doprineo interesovanju javnosti za njega. Nakon razvoda od supruge Sonje, s kojom je pre dvadeset godina dobio naslednicu Sofiju, a koja se kasnije udala za njegovog kolegu Acu Lukasa, Željko poslednjih nekoliko godina uživa u romansi s bivšom manekenkom Katarinom Lazić.

NIJE IMALA POJMA ŠTA JOJ SE SPREMA! Muž Dragane Mirković PRIPREMIO RASKOŠNO iznenađenje - ODVEO JE U...

SUD DONEO ODLUKU: Miroslav Ilić tužio Mirjanu za PROGANJANJE, a evo ko je dobio!

Godinama ste u vezi, a pominjali ste da biste voleli još dece. Radite li na tome?

- Ne mogu da planiram ništa. Ko još dugoročno može to da radi? Ako nam se desi dete, super. To je onda sudbina. Rado ću prihvatiti da budem roditelj po drugi put. Važno je da je čovek ispunjen na sve moguće načine, a ja to jesam.

Vaša ćerka Sofija je već neko vreme u vezi s fudbalerom Nemanjom Radonjićem. Kako vam se čini zet?

- O njenom emotivnom životu ne mogu mnogo da pričam, to je ipak njena privatnost, na koju ima pravo. Samo mogu da kažem da sam vrlo srećan zbog njih. Zadovoljan sam Sofijinim izborom i znam da je srećna. Konačno smo u odličnom odnosu, kakav treba da imaju otac i ćerka.

Da li je savetujete i sluša li vas?

- Ona je odavno devojka, s tim što je za mene i dalje devojčica. Nisam verovao mojim roditeljima kad su mi govorili da ću za njih uvek biti dete, a sada to razumem. Koliko god da su deca porasla, roditelji uvek brinu. Uskoro ću snimiti jednu pesmu u to ime, posvećenu Sofiji.

Kažu da su mala deca mali problemi, a velika deca veliki problemi.

- Ne bih se baš složio s tim. Ako je dete odraslo, lepo vaspitano i ako imate poverenja u njega, onda manje brinete nego kad je malo i kada morate non-stop da budete uz njega. Sofija je dosta zrela, bez obzira na to što tako ne izgleda. Ali opet, ja uvek moram da joj ispričam svoju priču kao roditelj i nadam se da ona to čuje.

Onda je idealno vreme da se posvetite karijeri. Kakvi su vam poslovni planovi?

- Da pravim neke gluposti da bih što više bio u novinama (smeh). Šalim se. Radim mnogo, snimam nove pesme, kavere. Nešto što je danas u modi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MILANO FLEX

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Dec 11, 2019 at 11:28am PST

 

Da li ćete kao i većina vaših kolega pratiti trend i raditi s Bubom i Džalom?

- Ma kakvi. Neću te Bube i Džale, nego ću više raditi na svom Jutjub kanalu, imam ljude koji se time bave. To je danas postalo veoma popularno, i sigurno će se kaveri slušati i gledati.

Snimili ste dva dueta, s Draganom Mirković i Cecom Ražnatović. Koji vam je draži?

- Pre nekoliko godina pričao sam o tome u jednoj emisiji i rekao da mi je draži duet sa Cecom „Ko na grani jabuka“, a sada ću reći da mi je draži s Draganom „Oči pune tuge“. Da pomirim sve strane i da se odužim Dragani. Stvarno mi je teško da izdvojim jedan. Obe koleginice su mi drage, kao i pesme, i obe su jednako popularne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marilyn??? In @ohpolly

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 22, 2020 at 7:19am PST

 

S kim biste još snimili duet?

- Imao sam dosta ponuda. Prvenstveno mi je do ideje, pesme i spoja. Mora mnogo toga da se poklopi da bih ja pristao. Možda s Jelenom Karleušom. To bi bilo super. Ne znam ni da li će ona nešto da snima, da li joj to uopšte treba. Žena je sveprisutna, njoj ni pesma ne treba, stalno je aktuelna. Ne znam ni u kom će fazonu da radi. Mada, ja sam poprilično prilagodljiv, ali to ne mora da znači ništa. Ovo nije poziv Karleuši da me zove za duet, ali ako dobijem ideju, zvaću ja nju.

ŽELJKO ŠAŠIĆ ŽESTOKO O SLICI ACE LUKASA! Ma kakav šećer, svima je jasno šta je pored njega! OBOŽAVAO SAM JA TE KOLAČIĆE SA PRAHOM

LUKAS BRUTALNO ODBRUSIO ŠAŠIĆU! Nakon što ga je isprozivao zbog BELOG PRAHA, Aca ga SPUSTIO - On je moj BIOGRAF...

Ivan Gavrilović je izjavio da su ga Futa i Marina otkačili zbog vas. Morali su da biraju između vas dvojice. Jeste li znali za to?

- Prvi put čujem. On je radio sa drugim autorima prvu ploču, ne znam da je bio kod njih. Stvarno sam u čudu.

Šta mislite o rijalitijima? Da li biste učestvovali u nekom?

- Ta mašinerija je uzela maha, a njihove zvezde su preko noći postale popularne. Ali postoji rok trajanja, to je instant slava. Učestvovao sam u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ i mogu vam reći da je to najzahtevniji šou.

Foto: Printscreen You Tube

Kako vam je bilo u koži Ace Lukasa?

- Da vam kažem, nešto je teško, nešto je manje teško. Možda je najjednostavnije kad izađemo na scenu da pevamo, a sve oko toga je komplikovano, zahtevno i otežava. Najteža uloga je možda bila kad smo Knez i ja bili Pavaroti i Bočeli. Nikada to nisam pevao. Uglavnom sam zadovoljan, svaki zadatak koji sam dobio bio je fora i izazov. Ne mora sve da bude savršeno. Bitno je da sam radio iz duše.

S kim od kolega se družite?

- Retko ih viđam, jedino kad imamo neka novogodišnja snimanja, pa se okupimo i družimo. Ipak, ima tu i tračarenja, što ja ne volim. S nekima se čujem nekoliko puta godišnje, ali tu niko ne pita kako ste, već je sve iz koristi. Sa svima sam u korektnim odnosima, ali nema tu prijatelja.

Veliki broj pevača ima neki porok, drogu, alkohol... Kako ste vi odoleli tome?

- Pripadam generaciji gde svega toga nije baš bilo. Danas je sve dostupnije i verovatno da se konzumira mnogo više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59